Home » » ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ...

ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ...



 

Κατανομή των ευθυνών για την υπόθεση της ΕΡΤ μεταξύ των βουλευτών και των στελεχών τους εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας επέλεξαν οι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου.
Στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης και ενός ενδεχόμενου συμβιβασμού, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταφεύγουν στις Κ.Ο. αφού ως φαίνεται τα πράγματα περιπλέκονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη με υπουργούς του στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, για να καταφύγουν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί στη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση έφτασε σε σημείο, όπου οι Βενιζέλος και Κουβέλης ήταν αδύνατον να το διαχειριστούν από μόνοι τους, αφού δεσμεύονται από τις αποφάσεις βουλευτών και στελεχών τους που ελήφθησαν νωρίς το απόγευμα σε αντίστοιχες συσκέψεις.
Για άλλη μία φορά το ΣτΕ διαδραματίζει ρόλο «από μηχανής Θεού» αφού συνεδρίασε την Πέμπτη μετά τις 18.00 προκειμένου να συζητήσει επί της ουσίας για την προσφυγή κατά της κοινής υπουργικής απόφασης που αφορά την ΕΡΤ ΑΕ. Η συζήτηση του ΣτΕ έληξε περί τις 20.30 το βράδυ και αναμένεται με αγωνία να ανακοινωθεί εάν η απόφαση του Σώματος θα εκδοθεί εντός των επομένων ωρών ή νωρίς το πρωί της Παρασκευής. 

Εάν υπάρξουν δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά τη συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news