Home » , , , , » Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βίντεο με τη διπλή δολοφονία των Γ Φουντούλη και Μ Καπελώνη

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία βίντεο με τη διπλή δολοφονία των Γ Φουντούλη και Μ Καπελώνη



Στο βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες της αιματηρής επίθεσης να πλησιάζουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και να πυροβολούν τα μέλη του κομμάτος.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αντιτρομοκρατικής, το βίντεο δόθηκε στην δημοσιότητα ώστε όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενό του να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Περιμένοντας την προκήρυξη

Εν τω μεταξύ εν αναμονή της προκήρυξης για την ανάληψη ευθύνης της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα είναι πολλά, με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής να εξετάζουν όλα τα τελευταία «σημάδια ζωής» των οργανώσεων του αντάρτικου πόλεως.

Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr, «δεν αποκλείουμε κανένα ενδεχόμενο για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. 


Μπορεί να πρόκειται είτε για κάποια παλιά οργάνωση είτε για μια πρωτοεμφανιζόμενη. 

Η προκήρυξη θα παίξει καταλυτικό ρόλο, καθώς θα αποκαλύψει την ταυτότητα των δραστών. Βρισκόμαστε εν αναμονή».

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι άνδρες της αστυνομίας δεν είναι επαρκή, ώστε να καταδείξουν τους εκτελεστές του Ν. Ηρακλείου. Στο βίντεο που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική από τη δολοφονία, οι δράστες έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οπότε η ανεύρεση της ταυτότητάς τους αποτελεί δυσεπίλυτο γρίφο.

Με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και ειδικών μηχανημάτων οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής επιχειρούν να απομονώσουν έστω και ένα στοιχείο που να αποτυπώνει κάποιο χαρακτηριστικό του προσώπου των δραστών, ωστόσο το γεγονός ότι φορούσαν κράνος δυσχεραίνει πολύ το έργο τους.

Εκεί που «ποντάρουν» είναι στη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που εντοπίστηκε στο ρέμα της Χελιδονούς. 


Η μηχανή βρίσκεται από χθες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας, καθώς τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ελπίζουν πως θα καταφέρουν να εντοπίσουν γενετικό υλικό που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση.

Οι δράστες είχαν πετάξει τη μοτοσικλέτα μέσα στο ρέμα προφανώς για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους, αλλά το γεγονός ότι την είχαν κλέψει από τον περασμένο Ιούνιο κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι έχουν μείνει «αποτυπώματά» τους.

Παράλληλα, οι Αρχές θεωρούν ότι καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών για τη σύλληψη των δραστών πρόκειται να παίξει ο εντοπισμός του γκαράζ όπου φυλασσόταν η μηχανή.

Μάλιστα, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για χώρο ο οποίος πιθανόν βρίσκεται στα βόρεια προάστια και χρησιμοποιούνταν και για τη φύλαξη οπλισμού.

Στο μεταξύ, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχουν ήδη καταθέσει άνθρωποι που βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες και είδαν τη σκηνή της δολοφονίας.

«Τους ακολούθησα και με πυροβόλησαν»

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες μίλησε χθες αποκλειστικά στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Ο μάρτυρας αποκάλυψε ότι, μετά την εκτέλεση των δύο νεαρών και τον τραυματισμό του τρίτου, καταδίωξε τους δράστες και δέχθηκε ο ίδιος, όπως είπε, τα πυρά των όπλων τους.

«Προέταξαν τα όπλα τους και άρχισαν να πυροβολούν. Πυροβόλησαν τρεις-τέσσερις φορές χωρίς να πέσει άνθρωπος κάτω. 


Νόμιζα ότι έκαναν πλάκα. 

Μετά άρχισαν να πυροβολούν στην πλάτη τον Αλέξανδρο Γέροντα, που είναι τραυματίας. Τα δύο παιδιά μαρμαρώσανε, ήταν πιτσιρικάδες… 

Δεν περίμεναν να γίνει αυτό που αντιμετώπιζαν εκείνη τη στιγμή… 

Ο Γιώργος έπεσε αιμόφυρτος κάτω, πλησιάσανε το άλλο παιδί, το πυροβολήσανε. 

Η μία σφαίρα πρέπει να τον πήρε στον λαιμό, δεν έπεσε κάτω. Μαζεύτηκε, είχε λυγίσει. 

Μετά τον πυροβόλησαν στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

zougla.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news