Home » , , » Η στιγμή της εισόδου των ΜΑΤ στα στούντιο της ΕΡΤ VIDEO

Η στιγμή της εισόδου των ΜΑΤ στα στούντιο της ΕΡΤ VIDEO




Επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ



Έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες (σ.σ.: 150 ημέρες) κινητοποιήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ που ακολούθησαν τη διακοπή σήματος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τα ΜΑΤ, με εντολή του εισαγγελέα, εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.


Εκείνη την ώρα (04.30 σήμερα τα ξημερώματα) βρίσκονταν στο κτήριο περίπου 50 εργαζόμενοι.

Ο εισαγγελέας τούς ενημέρωσε πως, αν δεν αποχωρήσουν οικειοθελώς, θα προσάγονταν πάραυτα. Οι εργαζόμενοι αρνήθηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, εισήλθαν γύρω στις 05.10 και στο εσωτερικό του κτηρίου.

O μεγάλος όγκος των διαδηλωτών απωθήθηκε λίγο πριν από τις 07.00 σε απόσταση δύο οικοδομικών τετραγώνων από την είσοδο χώρου, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Συγκεκριμένα, προσήχθησαν ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων Νίκος Τσιμπίδας, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Α. Καλφαγιάννης και οι δημοσιογράφοι Αγγελική Χαλιάσου και κ. Μαυρίδη. Τελικά, μετά τις 08.00 το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στην είσοδο του Ραδιομεγάρου έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 300 άτομα εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους εργαζομένους. 


Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news