Home » » Απατεώνας ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στην επίσημη τελετή για τον Μαντέλα

Απατεώνας ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στην επίσημη τελετή για τον Μαντέλα


Εξοργισμένη η κοινότητα κωφαλάλων στη Νότια Αφρική από τον απατεώνα που παρίστανε το διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στην τελετή που διοργανώθηκε στη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα .
Τελικά μάλλον τους κούφανε όλους σε παγκόσμια μετάδοση. Είναι απίστευτο όμως συνέβη παρουσία των ισχυρών των κόσμου και σε μια εκδήλωση, όπως η επιμνημόσυνη τελετή για τον Νέλσον Μαντέλα, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο στις οθόνες τους. 

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία Κωφών της Νοτίου Αφρικής ο διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας στο μνημόσυνο για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα ήταν "απάτη". Ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ανδρας κουνούσε τυχαία τα χέρια του χωρίς να ερμηνεύει ούτε μια λέξη.

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων αυτός ο κύριος κατάφερε να εισέλθει σε ένα χώρο που υποτίθεται λόγω των υψηλών προσκεκλημένων, θα περιφρουρείτο με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα στρογγυλοκάθισε δίπλα σε ηγέτες όπως τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ή τον Γάλλο ομόλογο του Φρανσουά Ολάντ, και παρίστανε το διερμηνέα στη νοηματική γλώσσα.

Η ασχετοσύνη του ήταν τόσο μεγάλη που σε πολλά σημεία οι προσκεκλημένοι είχαν καρφώσει το βλέμμα πάνω του, προσπαθώντας να εξηγήσουν στις αστείες κινήσεις τους, αλλά ακόμα και να συγκρατήσουν το γέλιο τους.
  
Σε δήλωσή του ο Bruno Druchen, διευθυντής της Ομοσπονδίας Κωφών της Νότιας Αφρικής, δήλωσε ότι ο ανώνυμος άνδρας δίπλα σε ηγέτες όπως ο Πρόεδρος των Η.Π.Α Μπάρακ Ομπάμα "Κινούσε τα χέρια του γύρω γύρω χωρίς να βγαίνει νόημα".

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news