Home » , , , , , , » Δικαστής έδωσε εντολή να μην μεταδοθούν οι Πρωταγωνιστές για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Δικαστής έδωσε εντολή να μην μεταδοθούν οι Πρωταγωνιστές για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Πρωτοφανής παρέμβαση από ανακρίτρια στην Κω. Ζητά με έγγραφο να μην προβληθεί η εκπομπή "Πρωταγωνιστές". Το σκεπτικό της απόφασής της.
Να μη μεταδοθεί η εκπομπή "Πρωταγωνιστές" με θέμα την τραγωδία στο Φαρμακονήσι, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 μετανάστες, ζητά η Πρωτοδίκης από την Κω, Αντιγόνη Σταμολέκα.


Η κα Σταμολέκα απέστειλε σχετικό έγγραφο στο Mega, υποστηρίζοντας ότι η μετάδοση της εκπομπής θα παρεμποδίσει την δικαστική έρευνα και την αρχή της μυστικότητας της ανάκρισης.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, δήλωσε ότι έχει καταγράψει μαρτυρίες και εικόνες και κατήγγειλε ότι η συγκεκριμένη πρωτοδίκης, είχε συστήσει σε μάρτυρες να μη μιλήσουν σε δημοσιογράφους.

"Η πρωτοδίκης είχε ζητήσει πριν από μερικές μέρες σε μάρτυρες να μη μας μιλήσουν, δεν το κατάφερε και τώρα έρχεται και ζητά να σταματήσουμε τα trailer και να μην προβληθεί η εκπομπή", είπε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή "Έρευνα στο νησί των ναυαγών" βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ και όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, θα μεταδοθεί κανονικά την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στις 23:30.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news