Home » , , , » Πρωταθλητής Ελλάδας 2014 ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδας 2014 ο Ολυμπιακός


Τον 41ο τίτλο πρωταθλητή Ελλάδας  στην ιστορία του «σφράγισε» απόψε ο Ολυμπιακός, στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη, μετά το νικηφόρο 2-0 επί του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από τις δύο διαδοχικές ήττες, από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, με την αποψινή να του χαρίζει άλλο ένα πρωτάθλημα, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της περιόδου. 


Οι «ερυθρόλευκοι», πλέον, αφού πέτυχαν το βασικό τους εφετινό στόχο, που ήταν η κατάκτηση του τίτλου στην Ελλάδα, στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την προσεχή Τετάρτη. 

Χωρίς την παρουσία των οπαδών τους, μετά την ποινή που τους επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, οι Πειραιώτες δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και ήταν σαφώς επηρεασμένοι από το σκηνικό που επικρατούσε. 

Χαρακτηριστικό ήταν ότι μέχρι να πετύχουν το γκολ με το Βαλντές δεν είχαν δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Αθανασιάδη, ο οποίος περνούσε ένα ήσυχο βράδυ.

Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού νικήθηκε στο 35΄, από την προβολή του Παραγουανού. Ο έμπειρος επιθετικός, όμως, μετά το φάουλ του Ντομίνγκες ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό των φιλοξενούμενων, χωρίς να γίνει αντιληπτός από το βοηθό και το διαιτητή, Κύζα. 

Το γκολ μέτρησε κανονικά κι έτσι οι γηπεδούχοι μπήκαν με το προβάδισμα στ' αποδυτήρια (1-0).

 
Τέσσερα λεπτά πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, μάλιστα, η ομάδα του Μάντζιου έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του αρχηγού της, Σαρακατσάνου, για σκληρό φάουλ στο Βαλντές (σωστή η απόφαση του Δραμινού ρέφερι).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός επιδίωξε να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ, αλλά εάν εξαιρέσει κανείς το δοκάρι του Ντομίνγκες στο 52΄ , δεν ανησύχησε σε άλλη φάση την εστία του Αθανασιάδη. 

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είχε και δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε κεφαλιά του Παπάζογλου και σε σουτ του Φουστέρ.


Στο 90΄ ο διαιτητής Κύζας είδε πέναλτι στο πέσιμο του Κάμπελ από το μαρκάρισμα του Ντιόγκο και ο Φουστέρ έγραψε το τελικό 2-0.

naftemporiki.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news