Home » , , , , , , » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ  



Τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας επισκέφθηκε ο επικεφαλής της «Πορτοκαλί»- Σύγχρονης Πόλης Γιώργος Σαγιάς και στελέχη του συνδυασμού.     

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ανέδειξαν τα σοβαρότερα θέματα που υπάρχουν στο χώρο της Δικαιοσύνης στην περιοχή μας. 


Ως πρωτεύουσα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η Λαμία έχει την έδρα του Εφετείου και αρκετά εκ των προβλημάτων επηρεάζουν την ευρύτερη περιοχή οπότε η δρομολόγηση των λύσεων κρίνεται επιτακτική.     

Τονίσθηκαν – μεταξύ άλλων- η μείωση των Αντιεισαγγελέων, η έλλειψη δικαστικών υπαλλήλων, η αδιαφορία για την συνέχιση ύπαρξης σκαλωσιών έξω από το νεοκλασικό Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και η έλλειψη κινητικότητας για ξεμπλοκάρισμα του υπό ανέγερση Νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας.     

Από την πλευρά της «Πορτοκαλί»- Σύγχρονης Πόλης ο Γιώργος Σαγιάς ευχαρίστησε τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την υποδοχή και υποσχέθηκε να σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου στα δίκαια και ουσιαστικά αιτήματά του και υποστηρικτής των ενεργειών του Συλλόγου σε πνεύμα ειλικρινούς και άμεσης συνεργασίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news