Home » , » ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 83-67

ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 83-67


ΕΛΗΞΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΡΕΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 83-67

Μετά από δύο σερί Πρωταθλήματα Ευρώπης, ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός φάιναλ-φορ Ευρωλίγκα.

Η Ρεάλ τον νίκησε 83-67 στη Μαδρίτη και με 3-2 νίκες πάει Μιλάνο (16-18/5). Πάλεψαν οι ερυθρόλευκοι...

Για τριάντα περίπου αγωνιστικά λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν κοντά στο όνειρο, ωστόσο, η κούραση, σε συνδυασμό με την διαστημική απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης των ανάγκασαν σε ήττα και πικρό αποκλεισμό από το φάιναλ φορ του Μιλάνου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Ευρωλίγκα, ωστόσο, η Ρεάλ, η κατά γενική ομολογία καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, είδε πραγματικά τον χάρο με τα μάτια της.

Οι δύο ομάδες ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα κοντά στο σκορ με τους μαδριλένους να έχουν πάντα μια μικρή διαφορά και τους ερυθρόλευκους να αντιστέκονται σθεναρά.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο, η κούραση βάρυνε τα πόδια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι παίκτες της Ρεάλ άρχισαν να παίρνουν όλα τα ριμπάουντ και κάπως έτσι έφθασαν στο τελικό σκορ.
Πλέον, μετά και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ, οι δύο «αιώνιοι» ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το ελληνικό πρωτάθλημα και ετοιμάζονται να επανέλθουν δριμύτερη την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα.

 iefimerida.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news