Home » » Πακιστάν: Σοκ με κανίβαλους αδελφούς που έφαγαν μωρό

Πακιστάν: Σοκ με κανίβαλους αδελφούς που έφαγαν μωρό

Συνελήφθη από την αστυνομία του Πακιστάν 35χρονος άνδρας, ο Μοχάμαντ Αρίφ, ο οποίος κατηγορείται ότι έφαγε ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι του στο χωρίο Ντάρια στο κεντρικό Πακιστάν. 

Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του Φαρμάν Αλί είχαν κατηγορηθεί και το 2011 καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλακή για κανιβαλισμό αφού η αστυνομία είχε αναφέρει ότι ξέθαψαν τουλάχιστον 100 πτώματα από νεκροταφείο και τα έφαγαν. 

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τότε τη χώρα. «Έχουμε συλλάβει τον Μοχάμαντ και αναζητούμε τον αδελφό του. 

Ο Αρίφ μας είπε ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο, το έψησαν και το έφαγαν» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. 

«Θα προχωρήσουμε σε ψυχιατρικά τεστ» για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του συλληφθέντα, τόνισε ο Αμπντουλάχ. 

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές τα δύο αδέλφια ζουν απομονωμένα καθώς η οικογένεια τους τα έχει εγκαταλείψει. 

Στο Πακιστάν δεν υπάρχει ειδική νομοθεσία στον ποινικό κώδικα για τον κανιβαλισμό. 

Έτσι την προηγούμενη φορά τα δύο αδέλφια καταδικάστηκαν για βεβήλωση νεκρού και αδικήματα κατά της δημόσιας τάξης. 

www.lifo.gr
Πακιστάν: Σοκ με κανίβαλους αδελφούς που έφαγαν μωρό Είχαν φρικιαστικό παρελθόν, κλέβοντας πτώματα από νεκροταφεία Πηγή: www.lifo.gr
Συνελήφθη από την αστυνομία του Πακιστάν 35χρονος άνδρας, ο Μοχάμαντ Αρίφ, ο οποίος κατηγορείται ότι έφαγε ένα μωρό, το κεφάλι του οποίου βρέθηκε στο σπίτι του στο χωρίο Ντάρια στο κεντρικό Πακιστάν. Ο ίδιος μαζί με τον αδελφό του Φαρμάν Αλί είχαν κατηγορηθεί και το 2011 καταδικαστεί σε δύο χρόνια φυλακή για κανιβαλισμό αφού η αστυνομία είχε αναφέρει ότι ξέθαψαν τουλάχιστον 100 πτώματα από νεκροταφείο και τα έφαγαν. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τότε τη χώρα. «Έχουμε συλλάβει τον Μοχάμαντ και αναζητούμε τον αδελφό του. Ο Αρίφ μας είπε ότι ο αδελφός του έφερε το νεκρό αγόρι από ένα κοντινό νεκροταφείο, το έψησαν και το έφαγαν» είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Θα προχωρήσουμε σε ψυχιατρικά τεστ» για να εκτιμηθεί η κατάσταση της ψυχικής υγείας του συλληφθέντα, τόνισε ο Αμπντουλάχ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές τα δύο αδέλφια ζουν απομονωμένα καθώς η οικογένεια τους τα έχει εγκαταλείψει. Στο Πακιστάν δεν υπάρχει ειδική νομοθεσία στον ποινικό κώδικα για τον κανιβαλισμό. Έτσι την προηγούμενη φορά τα δύο αδέλφια καταδικάστηκαν για βεβήλωση νεκρού και αδικήματα κατά της δημόσιας τάξης. Πηγή: www.lifo.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news