Home » » Τρεις τραυματίες από πυρκαγιά στη Ν. Ιωνία Βόλου

Τρεις τραυματίες από πυρκαγιά στη Ν. Ιωνία Βόλου


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα της μονοκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Παρασκευοπούλου.

Τόσο ο 29χρονος ενοικιαστής, όσο και δύο γείτονες, 46 και 68 ετών υπέστησαν εγκαύματα.
Ο 46χρονος, που πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ τα άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσηλευτικό ίδρυμα, αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησαν.

Στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς συμμετείχαν δύο υδροφόρα οχήματα με έξι πυροσβέστες, ενώ οι ζημιές που προκλήθηκαν ανέρχονται στο ποσό των 16.000 ευρώ.

Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

sky
Εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια υπέστη ένας 46χρονος γείτονας που πήγε να βοηθήσει στην κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι στη Νέα Ιωνία του Βόλου...
και νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Ο 29χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού και ο 68χρονος επίσης γείτονας που πήγε να βοηθήσει και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα έχουν λάβει εξιτήριο, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 15.10, όταν, ο 29χρονος ξέχασε ένα σκεύος στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, η οποία επεκτάθηκε και «έσκασαν» δύο φιάλες σπρέι και μια παλιά τηλεόραση που βρίσκονταν στο καθιστικό και να γίνουν 3 μικρές εκρήξεις.

Επί τόπου έσπευσαν τρία οχήματα τη Πυροσβεστικής και 10 άνδρες, ενώ κινητοποίηση σήμανε και στην Αστυνομία, λόγω της έκρηξης. Ευτυχώς, πρόλαβαν να απομακρύνουν από το κουζινάκι φιαλίδια υγραερίου που υπήρχαν, χωρίς να σκάσουν. Η φωτιά κατασβέστηκε στις 4 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι με το άκουσμα των εκρήξεων οι δύο γείτονες πήγαν να βοηθήσουν τον 29χρονο ενοικιαστή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τρεις. Ο 46χρονος, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο πήγε με το αυτοκίνητό του, ενώ ο ενοικιαστής και ο ηλικιωμένος γείτονας μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. - See more at: http://krini-kalamaria.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4118.html#sthash.Q2NfPIkV.dpuf

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news