Home » , , , , , , » Εκβιασμός από την ΠΑΣΟΚΟ - ΕΛΙΑ 'Αρθρο του Νίκου Σαμούρκα

Εκβιασμός από την ΠΑΣΟΚΟ - ΕΛΙΑ 'Αρθρο του Νίκου Σαμούρκα

Εκβιασμός από την ΠΑΣΟΚΟ -  ΕΛΙΑ

'Αρθρο του Νίκου Σαμούρκα

 

Προκλητικά και εκβιαστικά ο κύριος Βενιζέλος , πρόεδρος του πάσοκο-ελιά προκαλεί λέγοντας ότι αν δεν τον ψηφίσετε θα γίνει Ουκρανία την επομένη ήμερα η Ελλάδα .

Ο άνθρωπος που βοήθησε και βοηθά μια κυβέρνηση που εκχώρησε την εθνική κυριαρχία και βύθισε τον ελληνικό λαό στην ανέχεια και τον εξευτελισμό εκβιάζει εν ψυχρώ δίχως καμιά ντροπή.

Βλέπει ότι έρχεται η ώρα της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, ο πέλεκυς της δικαιοσύνης .

Τρομαγμένος αυτός και τα αφεντικά του καταφεύγουν στο τελευταίο χαρτί που του απέμεινε , τον εκβιασμό , γεγονός που δείχνει την ποιότητα και το είδος των ανθρώπων που εμπιστευτικέ ο ελληνικός λαός δεκαετίες τώρα για να του κάνει τη ζωή κυριολεκτικά ποδήλατο .

Στη διάρκεια αυτών των ετών δεν έχασε μόνο τα χρήματα του , την δουλεία του , την υγεία του , τα δικαιώματα του κ.ο.κ. άλλα και τα ίδια τα παιδιά του που ξενιτεύονται κατά χιλιάδες για μια καλύτερη ζωή .

Αυτό που χάθηκε είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια , από ανθρώπους που φέρονται χωρίς μάσκα πια , ως πορτιέρηδες και νταβατζήδες στο δικό τους μπαρ , την Ελλάδα .

Σεις δεν είστε αυτός που δημιούργησε το χαράτσι και άφησε χωρίς ρεύμα χιλιάδες οικογένειες, πως τολμάτε να πιστεύετε ότι θα δεχτεί τον εκβιασμό σας ο ελληνικός λαός και θα σας ξαναψηφίσει εσάς και το καταχρεωμένο οικονομικά και ηθικά κόμμα σας ?

Η γενοκτονία που προσπαθήσατε κύριε δεν πέρασε και δεν θα περάσει , απλά ετοιμαστείτε να πληρώσετε τους χιλιάδες νεκρούς που το αίμα τους ζήτα δικαίωση …

Αυτοκτονήσατε πολιτικά κύριε όπως θα καταλάβετε το βραδύ των εκλογών …







Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news