Home » , » Της έστειλαν σε δέμα το σκοινί που κρεμάστηκε ο άντρας της

Της έστειλαν σε δέμα το σκοινί που κρεμάστηκε ο άντρας της

Όύτε η πιο νοσηρή φαντασία δεν θα μπορούσε να φανταστεί το «μακάβριο» σφάλμα στο οποίο υπέπεσε η εταιρεία στην που εργαζόταν ένας άνδρας, λίγο καιρό αφότου έβαλε τέλος στη ζωή του δι' απαγχωνισμού.

Όταν η σύζυγος του αυτόχειρα, από το Μπερκ-σιρ-Μερ της βόρειας Γαλλίας, ζήτησε να της επιστραφούν τα προσωπικά αντικείμενα του άνδρα της, έλαβε μέσα σε ένα δέμα το... σκοινί που είχε χρησιμοποιήσει για να απαγχονιστεί, στο χώρο της δουλειάς του.

Η χήρα, η Λιζιάν Ρεμπούλ, που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην εργοδότη του συζύγου της, είχε γράψει επανειλημένως στη διεύθυνση του εργοστασίου, ζητώντας να της επιστραφούν τα προσωπικά αντικείμενά του που φυλάσσονταν στο ερμάριό του.

«Στις 13 Ιουνίου έλαβα ένα δέμα βάρους 8 κιλών. Μέσα υπήρχαν ένα μπλουζάκι, παπούτσια, ένα κουτί με μολύβια... και ένα σκοινί. Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που έπαθα», αφηγήθηκε η Λιζιάν στην τοπική εφημερίδα La Voix du Nord.

Ο διευθυντής της εταιρείας από την πλευρά του έκανε λόγο για «μεγάλη γκάφα».

«Η αστυνομία μας είχε ζητήσει να συγκεντρώσουμε τα προσωπικά αντικείμενα του συζύγου σας και το σκοινί για την περίπτωση που τα χρειάζονταν οι αστυνομικοί για την έρευνά τους. Μετά το δικό σας αίτημα, στείλαμε το δέμα που είχαμε ετοιμάσει χωρίς να ελέγξουμε το περιεχόμενό του», έγραψε σε μια απολογητική επιστολή του προς τη χήρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news