Home » , , , » Ν(τροπολογία) πρόκληση πριν λίγο στην βουλή από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα χρέη των κομμάτων

Ν(τροπολογία) πρόκληση πριν λίγο στην βουλή από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα χρέη των κομμάτων

Με βουλευτική τροπολογία των Κώστα Καραγκούνη (ΝΔ) και Γιάννη Κουτσούκου (ΠΑΣΟΚ), που έγινε αποδεκτή από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο, και αφορά το ακατάσχετο της κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων που χρωστούν στις τράπεζες, τα κόμματα ρυθμίζουν – υπέρ τους – τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν με τις τράπεζες !!!!

(Ο τιτανοτεράστιος γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος παραδέχθηκε νωρίτερα σήμερα ότι από τα χρέη του κόμματός του, τα 14 εκατ. ευρώ είναι οι απλήρωτοι τόκοι από το 2013)

Το περιεχόμενο της τροπολογίας: «Ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο».

Με έκδηλη αγωνία η ελληνική κοινωνία περιμένει την τοποθέτηση της αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό ως οφείλει (!!!!)

Εσύ τώρα ελληνικέ λαέ ή όπως θα έλεγε και ο ΚΥΡ, μαλάκα λαέ, δες ποιοι σε σώνουν και ποιοι θέλουν να σε σώσουν και στο ενδιάμεσο, αν χρωστάς στις τράπεζες ή μια δόση ΕΝΦΙΑ, άστους να έρχονται να στα παίρνουν... πριν τα πάρεις... από τους λογαριασμούς σου...


ΝΤΡΟΠΗ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news