Home » » Φεμινισμός και Νέα Τάξη Πραγμάτων

Φεμινισμός και Νέα Τάξη Πραγμάτων

Φεμινισμός και Νέα Τάξη Πραγμάτων

Παρακάτω είναι άρθρο για το βιβλίο του 'Cruel Hoax: Feminism and the New World Order' Σύμφωνα με την περιγραφή του βιβλίου: Φεμινισμός, ομοφυλοφιλία και πως λειτουργεί η ετεροφυλοφιλία - Φεμινισμός, η επίσημη ιδεολογία του φύλου, μεταμφιέζεται ως ένα κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών. Στην πραγματικότητα, ο φεμινισμός είναι μια σκληρή φάρσα, που λέει στις γυναίκες ότι τα φυσικά βιολογικά ένστικτά τους είναι "κοινωνικά κατασκευασμένα" για να τις καταπιέζουν. Ο φεμινισμός είναι η σχεδιασμένη κοινωνική μηχανική από την ελίτ για την στείρωση και των δύο φύλων. Καθιστά τις γυναίκες λιγότερο κατάλληλες για γάμο και μητρότητα, και τους άνδρες ανήμπορους να κυβερνήσουν και να θυσιαστούν για την οικογένεια. Οι Ροκεφέλερ και οι Ρότσιλντ δημιούργησαν τον φεμινισμό για να δηλητηριάσουν τις σχέσεις αρσενικού - θηλυκού (διαίρει και βασίλευε.) Στόχος τους είναι μια ολοκληρωτικού τύπου παγκόσμια κυβέρνηση.


Το άρθρο του Mark Glenn, για την American Free Press Newspaper:
Όταν γίνεται συζήτηση για τη Νέα Τάξη και την σκοτεινή ατζέντας της για την καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού, η εστίαση φαίνεται να βρίσκεται σε θέματα όπως οι τράπεζες, η πολιτική, οι προβοκάτσιες και τέτοια. Είναι εύκολο να μας ξεφύγουν τα πιο λεπτά (αλλά εξίσου ισχυρά) όπλα που χρησιμοποιούνται ενάντια στην ανθρωπότητα, ειδικά η επίθεση στο πιο βασικό δομικό στοιχείο της κάθε κοινωνίας, ο πυρήνας που λέγεται οικογένεια.
Ένα βιβλίο που πρόσφατα δημοσιεύτηκε από ένα γνωστό συγγραφέα του internet, καλύπτει αυτό το θέμα με τρόπο που δεν τον βλέπουμε συχνά. Ονομάζεται 'Cruel Hoax' ('Στυγνή Απάτη') ... 'Φεμινισμός και η Νέα Παγκόσμια Τάξη', του Henry Makow PhD, (www.henrymakow.com) το οποίο αναλύει την καταστροφή που προκαλείται στην δυτική κοινωνία μέσω του φεμινισμού και των άσχημων δίδυμων αδελφών του, της πολεμικής ομοφυλοφιλικής ατζέντας, της έκτρωσης, της πορνογραφίας και της "σεξουαλικής απελευθέρωσης". Στο "Cruel Hoax" ο Makow δείχνει πώς ένας αποφασιστικός εχθρός μπορεί να κατακτήσει ένα έθνος - όχι με στρατούς και τανκς - αλλά με καταστροφικές ιδέες που χτυπάνε τα θεμέλια της κοινωνίας.


altΤο βιβλίο δείχνει ότι ο φεμινισμός δεν ήταν ένα αυθόρμητο "προοδευτικό" κίνημα που προήλθε από τη βάση, αλλά μάλλον εσκεμμένα δημιουργήθηκε από ελίτ κομμουνιστές και πράκτορες της CIA, όπως η Betty Frieden και η Gloria Steinem , χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να υπονομεύοντας τους ρόλους των φύλων και την οικογένεια. Πείθει με πειστικά επιχειρήματα ότι προγραμματιζόμαστε εκ νέου να συμπεριφερόμαστε όπως οι ομοφυλόφιλοι από κάθε άποψη, εκτός από την έλξη προς το ίδιο φύλο για το σαφή σκοπό της σεξουαλικοποίησης του πληθυσμού αλλά όχι με την αναπαραγωγή, τουλάχιστον όχι μέσα στην οικογένεια.
Βεβαιώνει ότι η φεμινιστική απαίτηση για «ισότιμη δύναμη» προκαλεί αυτή τη στείρωση και τη σύγχυση του ρόλου των φύλων. Ο Makow υποστηρίζει ότι η αρρενωπότητα ορίζεται από την εξουσία και η θηλυκότητα προσδιορίζεται από την αγάπη.

alt
«Οι άνδρες θέλουν δύναμη», λέει ο Makow. "Οι γυναίκες θέλουν αγάπη. Η ετεροφυλοφιλία βασίζεται στην ανταλλαγή της θηλυκής δύναμης για την ανδρική αγάπη, και όταν οι άνδρες ανταλλάσουν τη δύναμη για την αγάπη, θηλυκοποιούνται και όταν οι γυναίκες ζητάνε δύναμη αντί της αγάπης αρρενοποιούνται".

Η εξήγηση που δίνει ο Makow για την ετεροφυλοφιλία είναι μία από τις πιο διαυγείς και πρωτότυπες που έχουν ακουστεί. Σε μια εποχή όπου πληρωμένα φερέφωνα και καθημερινά τηλεοπτικά προγράμματα φλυαρούν ατελείωτα για το τι είναι και τι δεν είναι οι άνδρες και οι γυναίκες, ο Makow πηγαίνει ακριβώς στον πιο απλουστευμένο ορισμό - οι άνδρες αντιπροσωπεύουν την ωμή δύναμη για να προστατεύσουν και να προβλέψουν για την οικογένεια και οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν τις ικανότητες ανατροφής που απαιτούνται για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

alt
Με βάση την ιστορική τεκμηρίωση από τα στόματα των αρχιτεκτόνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έμμεσες αποδείξεις για αυτούς που έχουν μάτια για να δουν, ο Makow σκιαγραφεί μια τρομακτική εικόνα μιας κοινωνίας που πεθαίνει με έναν αργό, βασανιστικό θάνατο και τελειώνει, όχι με ένα κτύπημα, αλλά με ένα κλαψούρισμα . Παραθέτει τις αλλαγές στη συμπεριφορά στις σχέσεις ανδρών και γυναικών καθώς και στο γάμο και στα παιδιά.

Δείχνει πώς τα άτομα στη Δύση, μέσω μιας σκόπιμης όμως 'αθόρυβης' εκστρατείας στα μέσα ενημέρωσης - έχουν υποκύψει σε μια ναρκισσιστική και υπερβολικά ηδονιστική κοσμοθεωρία σε σημείο που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν πνευματικά, ώστε να είναι εύκολη λεία για ισχυρές δυνάμεις που εργάζονται να επανακαθορισμό της κοινωνίας .

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news