Home » , , , , » Τραγωδία στη Ζάκυνθο με κοριτσάκι 2,5 ετών: Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του

Τραγωδία στη Ζάκυνθο με κοριτσάκι 2,5 ετών: Αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου του

Το 2,5 χρόνων κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και την Παρασκευή κατέληξε στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου - Είχε παραπεμφθεί από ιδιώτη παιδίατρο με κλινική εικόνα ιογενούς γαστρεντερίτιδας

Καμιά απάντηση δεν έδωσε το ιατροδικαστικό πόρισμα από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για τα αίτια θανάτου του ηλικίας 2,5 χρόνων παιδιού από τη Ζάκυνθο που κατέληξε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.


Ο θάνατος επήλθε από αδιευκρίνιστα αίτια αναφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Μια απάντηση που δεν φωτίζει καθόλου το μελανό, θλιβερό αυτό περιστατικό της νοσηλείας του άτυχου παιδιού στο νοσοκομείο Ζακύνθου και τη μοιραία έκβαση που είχε η νοσηλεία του.

Το 2,5 χρόνων κοριτσάκι είχε εισαχθεί στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ζακύνθου τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου.
Είχε παραπεμφθεί από ιδιώτη παιδίατρο με κλινική εικόνα ιογενούς γαστρεντερίτιδας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παρέμενε σε καλή κλινική κατάσταση, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το νοσοκομείο του νησιού, μετά την τραγική κατάληξή του.

«Τη νύχτα  μεταξύ της 26ης και 27ης Οκτωβρίου παρουσίασε αιφνίδια επιδείνωση και γι αυτό το λόγο ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του σε ΜΕΘ Παίδων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και  του νοσηλευτικού προσωπικού του Γ.Ν.Ζακύνθου καθώς και του προσωπικού του ΕΚΑΒ,  που το διακόμισαν στην Πάτρα, το παιδί δυστυχώς κατέληξε», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news