Home » , , , , , » Λαμία: Ρομά κύκλωσαν και λήστεψαν φαντάρους στην έξοδο τους!

Λαμία: Ρομά κύκλωσαν και λήστεψαν φαντάρους στην έξοδο τους!

Ένα ακόμη περιστατικό με απειλές και κλοπή από ομάδα Ρομά έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη της Λαμίας, σύμφωνα με τα όσα μας κατήγγειλε γονιός ενός εκ των νεοσυλλέκτων. Τρεις φαντάροι που είχαν υπηρεσιακό σημείωμα εξόδου από το στρατόπεδο τους, ανέβηκαν στην Λαμία προκειμένου να ξεσκάσουν. 

Λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως οι ίδιοι θα περίμεναν. Την ώρα που κατευθύνονταν από τα στενά προς την Πλατεία Λαού μια ομάδα Ρομά (οχτώ ατόμων) σύμφωνα με τις πληροφορίες, τους κύκλωσε απειλώντας τους ότι θα τους ξυλοκοπήσει και θα τους ληστέψει.

Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, οι νεοσύλλεκτοι προσπάθησαν να το χειριστούν με ψυχραιμία προκειμένου οι Ρομά να τους αφήσουν ήσυχους. Οι τελευταίοι όμως επέμειναν και έγιναν περισσότεροι απειλητικοί προς τους νεαρούς φαντάρους σπρώχνοντας τους και φωνάζοντας τους ότι θα τους προκαλέσουν κακό αν δεν τους έδιναν ότι είχαν πάνω τους.

Εν τέλει παρά την αντίσταση που προέβαλλαν οι τρεις φαντάροι, έπεσαν θύμα κλοπής από τους υπερδιπλάσιους Ρομά οι οποίοι μάλιστα τους ακινητοποίησαν προκειμένου να τους ληστέψουν. Να σημειώσουμε πως οι νεοσύλλεκτοι μπρος στον φόβο οποιονδήποτε συνεπειών, δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ. Από τους νεαρούς στρατιώτες εκλάπησαν κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό της τάξεως των 100 ευρώ.

 lamianow

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news