Home » , , , , , » Συναρμολογήθηκε το ομοίωμα του Νοράτλας στον Τύμβο Μακεδονίτισσας (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

Συναρμολογήθηκε το ομοίωμα του Νοράτλας στον Τύμβο Μακεδονίτισσας (ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ)

 Το ομοίωμα του μεταγωγικού  αεροσκάφους τύπου «Νοράτλας» ιδίου τύπου με αυτό που καταρρίφθηκε πάνω από τη Λευκωσία, τον Ιούλιο του 1974 από φίλια πυρά έχει ήδη συναρμολογηθεί.

Η κάμερα του Alpha με την δημοσιογράφο Δήμητρα Μακρυγιάννη, βρέθηκαν στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου έχει τοποθετηθεί το ομοίωμα του αεροσκάφους ως ένδειξη σεβασμού και τιμής στους καταδρομείς που έχασαν την ζωή τους τον μαύρο Ιούλιο του 74 και κατέγραψαν εικόνες από το Νοράτλας που πλέον έχει πάρει την τελική του μορφή.

 ΝΟΡΑΤΛΑΣ



Τα κιβώτια εντός των οποίων βρίσκονταν τα κομμάτια του μεταγωγικού αεροσκάφους, μεταφέρθηκαν πριν λίγες μέρες στο λιμάνι της Λάρνακας με το αρματαγωγό «Χίος» του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Με την άφιξη του πλοίου τα κιβώτια με το αποσυναρμολογημένο αεροσκάφος φορτώθηκαν σε επτά ιδιωτικά αρθρωτά φορτηγά οχήματα και μεταφέρθηκαν στη Λευκωσία.

Σημειώνεται πως το ομοίωμα του μεταγωγικού αεροσκάφους Νοράτλας έχει συναρμολογηθεί από αξιωματικούς της Ελληνικής Αεροπορίας.

ΝΟΡΑΤΛΑΣ

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τις επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, θα διεξαχθεί ειδική τελετή για το «Νοράτλας»

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news