Home » , , , , , » Πανηγυρίζει ο Τσίπρας για την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή

Πανηγυρίζει ο Τσίπρας για την αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή


«Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν» τόνισε ο πρωθυπουργός στο Twitter

Την ομόφωνη αθώωση των Ηριάννα και Περικλή, οι οποίοι κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς, σχολίασε ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, στο twitter, τονίζοντας ότι «η απόφαση για την Ηριάννα και τον Περικλή αποκαθιστά την εμπιστοσύνη των πολιτών στον θεσμό της δικαιοσύνης».

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Τσίπρας ανέφερε:

«Σήμερα αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία απέναντι σε δύο νέους ανθρώπους. Η δημοκρατία και το κράτος δικαίου ανέπνευσαν #free_Irianna».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους δηλώσεις δεν συνηθίζονται από πρωθυπουργό χώρας, μιας και η Κυβέρνηση οφείλει να μην εμπλέκεται και να μην επηρέαζει το έργο της Δικαιοσύνης και τις δικαστικές αποφάσεις.

Υπενθυμίζουμε, ότι σύμφωνα με το σκεπτικό των Δικαστών, από την άρση του τραπεζικού απορρήτου και τις κατ'οίκον έρευνες καθώς και τις έρευνες των οχημάτων, δεν προκύπτει εμπλοκή, ενώ τα δείγματα DNΑ κρίθηκαν ελλιπή παρά τις αρχικές εισαγγελικές εισηγήσεις. Η έδρα έκρινε επίσης πως «οι κοινωνικές συναναστροφές δεν ποινικοποιούνται», σε αντίθεση με το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας απόφασης. 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news