Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε - Α Σ Φ Α Λ Ε Ι Σ.
Home » , , , , , , » ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΟΥΡΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΊΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΟΥΡΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συμμαχητές, συμπολίτες και συνάδελφοι,

Μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό για την κατάσταση της πόλη μας και μετά από 30 χρόνια έντιμης παρουσίας στα δημόσια πράγματα, από την πλευρά του δημοσιογράφου, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Βλέποντας τα στραβά και τα ανάποδα κάθε εξουσίας, που προεκλογικά υπόσχεται και κατόπιν ξεχνά, θύμωσα όπως όλοι μας και αποφάσισα να φωνάξω πως ο πολίτης κατεβαίνει τώρα για να πάρει πίσω το δίκιο του, να γίνει αυτός η ίδια η εξουσία που τον ακούει, τον αφουγκράζεται, τον σέβεται και τον υπολογίζει. 

Το αποφάσισα για να «σπάσουμε» μαζί όλοι τις κλειστές πόρτες του Δήμου.
Να ανοίξουν σε όλους, όπως έχει χρέος, ανεξάρτητου χρώματος, κόμματος και ιδεολογίας γιατί η πόλη είναι η μάνα μας και δεν χωρά η παροιμία « τα μισά παιδιά καλά και τα αλλά μισά στα σκουπίδια». 

Η κατάπτωση, η εγκατάλειψη, οι ήττες η μια μετά την άλλη, μας τσάκισαν.Χάσαμε το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας , το Περιφερειακό Νοσοκομείο, τη Βιομηχανική ζώνη, την Πανελλήνια Έκθεση. Χάσαμε τόσα που μας έμεινε μόνο η ψυχή μας. Κλείνουν οι επιχειρήσεις η μια μετά την άλλη.
Η πόλη μαραζώνει. 

Όσοι πέρασαν, έταξαν μα άφησαν ερημιά και τα παιδιά μας ξενιτεύονται για ένα κομμάτι ψωμί.
Αιμορραγούμε. 

H καλημέρα βγαίνει δύσκολα και τα πρόσωπα δεν έχουν χαμόγελα πια. 

Στην καρδιά της Ελλάδας, την λεβεντογέννα Λαμία, την καρδιά της Ρούμελης, βάζω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΛΑΜΙΑ –ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.
«Καθαρός» και «αμόλυντος», ανεξάρτητος κι ελεύθερος πολίτης, έχοντας κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ κάθε δίκαιο αίτημα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις από κοινού στα δήθεν αδιέξοδα. 

Η δημοκρατία δεν γνωρίζει αδιέξοδα, παραίτηση και εγκατάλειψη.

Η Δημοκρατία ανοίγει δρόμους, φωτίζει μονοπάτια, οραματίζεται και εμπνέει. 

Ονειρεύεται και σχεδιάζει, ψάχνοντας τρόπους και λύσεις. 

Εδώ και τώρα ! 

Η Δημοκρατία και ο Δήμος δεν έχει ανάγκη από ελπίδα αλλά από λύσεις και μάχες. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΠΙΔΑ. 

Είμαστε πολλοί πια για να ζητάμε «το λίγο» στην μάνα Λαμία μας. 

Ντρέπομαι που άνθρωποι ξένοι μου είπαν σε ρεπορτάζ ότι όλα αυτά τα χρόνια περνούν έξω από την πόλη και δεν έχουν πατήσει μέσα ποτέ ! Κι όσοι την έχουν επισκεφτεί την απαξιώνουν με λόγια όπως: « Και τι έχετε εσείς εκεί;. Μια λακκούβα είστε».

Ντρέπομαι και θυμώνω. 

Οργίζομαι. 

Πού κάναμε λάθος άραγε; 

Αυτές οι εκλογές φέρνουν μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της Δημοκρατίας του Δήμου: την απλή αναλογική στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αίτημα ενός Λαμιώτη που το φώναξε κατά την Απελευθέρωση της πόλης. 

Άδολη, αγνή απλή αναλογική απ ευθείας από την καρδιά κάθε πολίτη.
Και τώρα είπα ότι αξίζει η μάχη. Τώρα που όλοι θα έχουν λόγο στις αποφάσεις για την μοίρα της πόλης. 

Οι προτάσεις μου είναι μύριες και θα τις γνωρίσετε, αν μου το ζητήσετε, μετά χαράς. Όμως αυτό που μετρά τώρα είναι να καταλάβουμε όλοι ότι με παλιά υλικά δεν μπορείς να φτιάξεις τη νέα Λαμία. 

Όπως εσείς έτσι και εγώ, χρόνια αγωνίζομαι πικραμένα να ανεβάσω αυτή την πόλη λίγο ψηλότερα. Μα η αναξιοκρατία, τα κομματικά πρόσωπα, οι μηχανισμοί και τα συμφέροντα δεν φέρανε την «άνοιξη» σ αυτή την πόλη που βούλιαξε σε όλα τα επίπεδα: οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, ψυχολογικά. 

Σας ακούω χρόνια τώρα, όπως ελπίζω και εσείς, που ανιχνεύετε με την πένα σας, με την εικόνα και τα μικρόφωνά σας τα «κακώς κείμενα». Τώρα λοιπόν, ένας από σας είναι ώρα να μπει εκεί που οι αποφάσεις παίρνονται. 

Εμείς που ακούμε τον πολίτη, χρόνια τώρα όλα αυτά που μαζέψαμε στο δισάκι μας, να τεθούν ενώπιων της πόλης και του Δήμου.

Δηλαδή ο πολίτης να μπει στη διαχείριση της μοίρας του.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι η νομοθεσία μου απαγορεύει να προβάλλω από το δικό μου ραδιοφωνικό σταθμό, την υποψηφιότητά μου για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό

ΛΑΜΙΑ –ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. 

Συνεπώς, ζητώ τη στήριξή σας προκειμένου και εγώ να έχω φωνή αυτή τη φορά στο Δήμο μας, εν αντιθέσει με τα 30 χρόνια προσφοράς μου που έδινα λόγο σε όλους .
Γνωρίζω τα προβλήματα μας από μέσα. 

Υπόσχομαι από καρδιάς, ότι σε ό,τι μας αφορά, ο Δήμος θα δίνει άμεσες και δίκαιες λύσεις στα σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο του κλάδου μας αλλά όλων των πολιτών.

Μου είναι γνωστό άλλωστε, πόσο σκληροί είστε στην κριτική σας και ορθώς. 

Θα ήμουν ο τελευταίος που δεν θα κρατούσα το λόγο μου και μετά τις εκλογές .

Εμείς είμαστε άλλωστε η φωνή και τα αυτιά του πολίτη αυτής της πόλης.

Σας ευχαριστώ . 

Νίκος Σαμούρκας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού

ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Fm Store Greece

Fm Store Greece
Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm

LIVE RADIO


 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. RadioRoumeliNews