Home » , , , , , » Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη σε Λαμία και Αλμυρό: Πάμε για μεγάλη ανατροπή στις Ευρωεκλογές

Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη σε Λαμία και Αλμυρό: Πάμε για μεγάλη ανατροπή στις Ευρωεκλογές


Τη μεγάλη συσπείρωση που παρουσιάζει και στην περιφέρεια το Κίνημα Αλλαγής ενόψει της κρίσιμης μάχης των Ευρωεκλογών, επιβεβαίωσε η μεγάλη συμμετοχή πολιτών κατά την επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιώργου Καμίνη σε Λαμία και Αλμυρό.

 "Πάμε για μια μεγάλη ανατροπή στις Ευρωεκλογές, η Δημοκρατική Παράταξη συσπειρώνεται και μπορεί να αποτελέσει ξανά την πρώτη επιλογή τόσο των παραδοσιακών ψηφοφόρων της, όσο και νέων προοδευτικών πολιτών", ανέφερε ο Γιώργος Καμίνης από τη Λαμία, όπου συνοδευόταν από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιάννη Δάλμα.

Ο Γιώργος Καμίνης μίλησε μεταξύ άλλων για την ανάγκη θεσμοθέτησης συνεργειών που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την αποτελεσματική προώθηση των ελληνικών προϊόντων, αναφέροντας ως πρότυπο την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στην Κρήτη. Παράλληλα, έκανε λόγο για μεγάλη ευκαιρία μέσω της ΚΑΠ να κινηθούν οι αγρότες με μεγαλύτερη ευελιξία.

"Η νέα ΚΑΠ αποτελεί έναν από τους πιο σοβαρούς λόγους για να στηριχθεί δυναμικά στις επερχόμενες Ευρωεκλογές το Κίνημα Αλλαγής, που έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι γνωρίζει να διαπραγματεύεται και να πετυχαίνει τους εθνικούς στόχους", ανέφερε ο Γιώργος Καμίνης.

Τέλος, ο Γιώργος Καμίνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, σχολίασε το θέμα Πολάκη τονίζοντας ότι "η ροπή προς τον φασισμό πρέπει να αντιμετωπίζεται εν τη γενέσει της. Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας, αντί να αποπέμψει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σπεύδει και στοιχίζεται μαζί του."

Ο κ. Καμίνης συνεχίζει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη την περιοδεία του σε Φάρσαλα, Τύρναβο και Ελασσόνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news