Home » , , , , » Φθιώτιδα: Φονική ενέδρα σε οπαδούς της ΑΕΚ

Φθιώτιδα: Φονική ενέδρα σε οπαδούς της ΑΕΚ

Τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ στο νοσοκομείο, ο ένας με τραύμα από μαχαίρι, μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού. Τους πυρπόλησαν ακόμη και το αυτοκίνητο!
Το αιματηρό επεισόδιο σε βάρος πέντε φιλάθλων της ΑΕΚ σημειώθηκε γύρω στις 02:30 τη νύχτα, λίγο μετά τα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού.

Συγκεκριμένα άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ λίγο μετά τα διόδια και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα και χτύπησαν αλύπητα τους τρεις από τους πέντε, καθώς οι δύο πρόλαβαν και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια!

Η επίθεση ήταν οργανωμένη με μαχαίρι, ρόπαλα, γκλοπ ακόμη και καδρόνια (!) με αποτέλεσμα τα τρία άτομα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το ένα μάλιστα φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Φεύγοντας οι οπαδοί θεώρησαν σκόπιμο να βάλουν ακόμη και φωτιά στο όχημα των θυμάτων τους! Σύμφωνα με την αστυνομία επρόκειτο για οπαδούς του Ολυμπιακού που επίσης μετέβαιναν στις Σέρρες για τον αγώνα βόλει των γυναικείων ομάδων ΑΕΚ- Ολυμπιακού.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news