Home » , , , » Προκαλούν οι Τούρκοι – Ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου

Προκαλούν οι Τούρκοι – Ζητούν αποστρατικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου

Συνεχίζουν οι Τούρκοι τις προκλήσεις βάζοντας στο στόχαστρό τους το Αιγαίο και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν την αποστρατικοποίησή του. Τι αναφέρει ανακοίνωση.
Οι Τούρκοι μέσω του υπουργείου Εξωτερικών τους επιτίθεται στην Ελλάδα και την κατηγορούν ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και παραβιάζει τις διεθνείς συνθήκες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας Χαμί Ακσόι τονίζει πως σύμφωνα με τις συνθήκες της Λωζάνης και των Παρισίων, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένα.

Και δεν μόνο μένει εκεί… Προσθέτει ακόμα ότι τα πλοία του ΝΑΤΟ δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πλησιάζουν τα λιμάνια ούτε καν για ανεφοδιασμό στα νησιά του Αιγαίου.


Η Τουρκία, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματά της στην περιοχή, ενώ εξαπολύει επίθεση στην Ελλάδα ότι με τη στάση της διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και έτσι καταφέρνει να δημιουργεί τετελεσμένα στο Αιγαίο.

Δεν παραλείπει εξάλλου να τονίσει ότι η δράση του ΝΑΤΟ στην περιοχή για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης δεν σημαίνει ανοχή.

www.newsit.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news