Home » , , , , » Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά κοντά σε Καστρί και Γραμμένη - Στο πύρινο μέτωπο βρέθηκε Μπακογιάννης-Καραϊσκος

Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά κοντά σε Καστρί και Γραμμένη - Στο πύρινο μέτωπο βρέθηκε Μπακογιάννης-Καραϊσκος

Στο πύρινο μέτωπο στην Δυτική Φθιώτιδα βρίσκονται ο  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Θύμιος  Καραΐσκος. 

“Αυτή τη φορά η μάχη με τις φλόγες δίδεται στην Δυτική Φθιώτιδα, στην περιοχή μεταξύ του Καστρίου και της Γραμμένης του Δήμου Μακρακώμη.

 Όλη η προσπάθεια των πυροσβεστών και των ανθρώπων της Περιφέρειας και του Δήμου, εστιάζει στον περιορισμό της πυρκαγιάς, όσο γίνεται, πριν πέσει το σκοτάδι”, έγραψε στο Facebook πριν λίγη ώρα ο Κώστας Μπακογιάννης.

 Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση (20.00) μόνο το μέτωπο στα βόρεια του χωριού στο Καστρί και της Γραμμένης, κοντά στο εξωκλήσι του Αϊ Λια είναι ενεργό και εκεί εστιάζονται οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής.  Το ανατολικό και  δυτικό  μέτωπο της φωτιάς τέθηκε υπό έλεγχο χάρη  στις  ρίψεις των εναερίων μέσων.  Συμμετείχαν  δύο καναντέρ  από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου και τα PZL  από το  αεροδρόμιο της Λαμίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news