Home » , , , , , » Ο Ερντογάν αύξησε μέσα σε λίγες μέρες κατά 2 εκατομμύρια τους πρόσφυγες!

Ο Ερντογάν αύξησε μέσα σε λίγες μέρες κατά 2 εκατομμύρια τους πρόσφυγες!

«Δεν είναι δυνατόν να αντέξουμε άλλο προσφυγικό κύμα. Φιλοξενούμε 5 εκατομμύρια πρόσφυγες. Η Τουρκία δεν μπορεί να αντέξει άλλο και πρέπει να γίνουν άλλες κινήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ταγίπ Ερντογάν παρουσία του αμερικανού αξιωματούχου, Γουίλμπουρ Ρος ο οποίος πριν φτάσει στην Άγκυρα ήταν στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα ο Ταγίπ Ερντογάν είχε πει ότι η χώρα του φιλοξενεί 3,6 εκατομμύρια πρόσφυγες και απ’ ότι φαίνεται «αυγάτισαν». Τα τελευταία 24ωρα ο Ερντογάν κάνει συνεχώς δηλώσεις για το προσφυγικό και μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο είπε: 

«Ξεκαθαρίσαμε στην Ευρώπη πως ή θα μοιραστούν το βάρος ή θα ανοίξουμε τις πύλες μας, διότι εμείς δαπανήσαμε 40 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Τουρκία πώς θα αντέξει στο βάρος των 4 εκατομμυρίων προσφύγων; Μη μας παρεξηγήσουν. Ή θα γίνει αυτό που λέμε, ή δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να ανοίξουμε τις πύλες μας, ας το σκεφτούν λίγο και εκείνοι».

«Εμείς ήδη 3.000 πρόσφυγες τους εγκαταστήσαμε στη ζώνη ασφαλείας, σχεδιάζουμε να εγκαταστήσουμε 1 εκατομμύριο πρόσφυγες στη ζώνη ασφαλείας» τόνισε ο Ερντογάν αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Συρία. Αυτό που εκτιμούν διεθνολόγοι είναι ότι αυτό που επιχειρεί να κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν είναι να φτιάξει στην ουσία μια νέα χώρα την οποία θα ελέγχει ο ίδιος.

 www.newsit.g

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news