Φ. Σπανός: Τι είπε με τους δημάρχους για το προσφυγικό

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους Δημάρχους της Π.Ε. Φθιώτιδας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων για θέματα έργων, δράσεων και κοινών πρωτοβουλιών του α’ και β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης. 

Όπως τόνισε μετά το πέρας της συνάντησης: “…ολοκληρώσαμε έναν κύκλο συναντήσεων και συνεργασίας με τους δημάρχους και τους αντιπεριφερειάρχες των 5 περιφερειακών ενοτήτων άρα όλη της Στερεάς Ελλάδας. Ακούσαμε καταγράψαμε όλες τις δράσεις, τις προτάσεις, τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ανά την Στερεά.

Συμφωνήσαμε να το θεσμοθετήσουμε και ανά 2-3 μήνες να ανανεώνουμε την επαφή μας για να βλέπουμε πως θα πηγαίνουν τα πράγματα…”.

Κουβέντα και για το προσφυγικό…

Φυσικά κουβέντα έγινε και για το προσφυγικό ζήτημα με τους δημάρχους της Π.Ε Φθιώτιδας οι οποίοι ενημερώθηκαν από τον Περιφερειάρχη και ζήτησαν αποφυγή αιφνιδιασμών σε κινήσεις του Υπουργείου προκειμένου να αποφευχθεί το παράδειγμα του Καραβόμυλου. 

Επίσης ο Περιφερειάρχης ερωτήθηκε και για το ΚΕΥΠ Λαμίας και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα τονίζοντας πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι σχετικά με την δημιουργία προαναχωρησιακού κέντρου στο ΚΕΥΠ, άλλωστε όπως είπε: “αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Σε πρωινή μου επικοινωνία με τον Υπουργό μου είπε πως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή σενάριο για χρησιμοποίηση στρατοπέδου στην Στερεά Ελλάδα…είδατε τις προηγούμενες ημέρες ότι μπήκαν και 300 νέα παιδιά και να τους ευχηθούμε καλή θητεία”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι τονίζει ο κ. Σπανός για το προσφυγικό ζήτημα και τι απαντάει για το αν έχει ξεκαθαρίσει ο αριθμός των προσφύγων, αν έχουν επιλεγεί χώροι για την τοποθέτηση τους αλλά και το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθεί προαναχωρησιακό κέντρο στο ΚΕΥΠ.

 lamianow.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news