Home » , , » Επεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο στις Σέρρες -Σε σπίτι, απίστευτες εικόνες

Επεσε μονοκινητήριο αεροπλάνο στις Σέρρες -Σε σπίτι, απίστευτες εικόνες

Ενα μονοκινητήριο αεροπλάνο έπεσε πριν από λίγη ώρα στην Πρώτη Σερρών

Το αεροπλάνο έπεσε σε πρόσοψη σπιτιού, με δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο. 


 Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή του ατυχήματος και πυροσβεστικά οχήματα βρίσκονται εκεί για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο μικρό αεροσκάφος

 «Ο νεαρός πιλότος πετούσε σε χαμηλό ύψος και προφανώς από λάθος χειρισμό έπεσε πάνω στον πλάτανο. Μέσα στην ατυχία μας όμως ήμασταν τυχεροί, γιατί κανένας πολίτης δε βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην πλατεία, ενώ ο πιλότος τραυματίστηκε ελαφρά, οπότε είχαμε μόνο υλικές ζημιές. 

Επιπλέον, το αεροσκάφος δεν έπιασε φωτιά, συνεπώς δεν είχαμε περισσότερα προβλήματα», τόνισε ο δήμαρχος Αμφίπολης, Στέργιος Φραστανλής
 


Μιλώντας στη voria.gr, είπε ότι το εκπαιδευτικό μονοκινητήριο, που ανήκει στην Πολιτική Αεροπορία και απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις για αρκετή ώρα πάνω από το χωριό, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.
το αεροπλάνο συνετρίβη σε σπίτι στις Σέρρες


Ο νεαρός χειριστής του μονοκινητήριο αεροπλάνου είναι καλά στην υγεία του / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

«Κάποια στιγμή πήγε να πάρει μία στροφή και το φτερό χτύπησε σε έναν πλάτανο στην πλατεία του χωριού, με αποτέλεσμα να πέσει στο κτήριο», είπε ο δήμαρχος. «Στο σημείο εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν ήταν κανείς και δεν θρηνούμε θύματα. Ο χειριστής του αεροσκάφους μεταφέρεται στο νοσοκομείο με επιφανειακά τραύματα», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Φραστανλή, ο νεαρός πιλότος, ο οποίος κατάγεται από το Ροδολίβο Σερρών, μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο Σερρών, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news