Home » , , , » Κοινωνικό μέρισμα 2020: Σήμερα οι ανακοινώσεις με εκπλήξεις

Κοινωνικό μέρισμα 2020: Σήμερα οι ανακοινώσεις με εκπλήξεις

 

Το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα 2020 που βαφτίζεται έκτακτη Χριστουγεννιάτικη ενίσχυση ανακοινώνεται σήμερα. Δεν αποκλείονται δυσάρεστες εκπλήξεις με αιτήσεις και δικαιούχους.

Έκλεισε σύμφωνα με πληροφορίες, το κονδύλι που θα διατεθεί για κοινωνικό μέρισμα 2020 για την έκτακτη ενίσχυση νοικοκυριών, που κρίθηκε ότι δεν στηρίχθηκαν επαρκώς από τα έως τώρα «πακέτα» εισοδηματικών ενισχύσεων.

Στις 9:30, ο υπουργός Οικονομικών και ο υπουργός Εργασίας θα κάνουν έναν απολογισμό των μέτρων στήριξης που ήδη «τρέχουν», αλλά τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στην εξειδίκευση των ανακοινώσεων του Πρωθυπουργού για την έκτακτη ενίσχυση σε ομάδες πληθυσμού, δηλαδή για το κοινωνικό μέρισμα 2020.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει εκπλήξεις (δυσάρεστες) της τελευταίας στιγμής, ενώ όσοι ήταν τα προηγούμενα χρόνια δικαιούχοι πρέπει να κρατάνε μικρό καλάθι.

Οι τελικές ανακοινώσεις σήμερα 19/11: Κοινωνικό μέρισμα 2020: Άνθρακες ο θησαυρός, ποιοι οι δικαιούχοι χωρίς αίτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες το έκτακτο επίδομα θα δοθεί στοχευμένα τα Χριστούγεννα. Δεν πρόκειται για νέο πακέτο μέτρων στήριξης, αλλά για παροχή που θα λάβουν πολίτες που λόγω πανδημίας βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση λόγω της πανδημίας.

Μεταξύ των προτάσεων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν να λάβουν την ενίσχυση οι μακροχρόνια άνεργοι, οι χαμηλοσυνταξιούχοι που δεν έλαβαν αναδρομικά και οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος. Η τελευταία κατηγορία πάντως λόγω πολύ χαμηλών εισοδημάτων έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να λάβει το επίδομα τα Χριστούγεννα.

Σε κάθε περίπτωση ακόμη τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν αποκλείεται έκπληξη και με τις αιτήσεις, καθώς δεν είναι βέβαιο αν θα υπάρξουν αιτήσεις σε πλατφόρμα και είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από τους δικαιούχους.

πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news