Home » , , , » Χαλκίδα: Μετά από καταδίωξη βρήκαν 11 κιλά ηρωίνης σε Ι.Χ.

Χαλκίδα: Μετά από καταδίωξη βρήκαν 11 κιλά ηρωίνης σε Ι.Χ.

 

Η ποσότητα περιεχόταν σε 22 συσκευασίες

Οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας αποδείχθηκαν ακριβείς όταν εντόπισαν στο ρεύμα προς Λαμία της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας ο οποίος προμηθευόταν ναρκωτικά από περιοχή της Αττικής για να τα διακινήσει στην Χαλκίδα.

Ωστόσο, όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο, «έσπασε» το μπλόκο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα στην προσπάθειά του να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα το όχημα να ακινητοποιηθεί μέσα σε λίγα λεπτά και να συλληφθεί ο οδηγός, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν 600 ευρώ και ένα κινητό.

Το αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε αργότερα, εξετάστηκε εξονυχιστικά και οι αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες σε διπλό πάτο στο χώρο των αποσκευών 22 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 11 κιλών και 134 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν 4,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με δυνατότητα ζύγισης ως πέντε κιλών. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που του άσκησε δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

 

πηγη

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news