Home » , , , , , » Καθηγητής ΑΠΘ Κούβελας: Το εμβόλιο δεν λύνει το πρόβλημα, υπάρχει φάρμακο που δεν φέρνουμε

Καθηγητής ΑΠΘ Κούβελας: Το εμβόλιο δεν λύνει το πρόβλημα, υπάρχει φάρμακο που δεν φέρνουμε

Συγκλονιστική είναι η τοποθέτηση του διακεκριμένου καθηγητή και διευθυντή Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κ. Δημήτρη Κούβελα που αναρωτιέται γιατί δεν εισάγουμε άμεσα τα εγκεκριμένα φάρμακα, ενώ επικεντρωνόμαστε στα εμβόλια που δεν λύνουν άμεσα το πρόβλημα.

«Υπάρχουν στις ΗΠΑ φάρμακα που έχουν αδιοδοτηθεί εδώ και ένα μήνα», αναφέρει στην εκπομπή Αντιθέσεις στο ΚΡΗΤΗTV.

Το εμβόλιο για αυτή την περίοδο δεν έχει καμιά σημασία. Όταν θα έρθει θα μας καλύψει για το δεύτερο κύμα πιθανά το Σεπτέμβριο. Η μόνη λύση είναι να έρθει άμεσα το αντίσωμα που θα βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τους ήδη νοσούντες. Αυτοί είναι το πρόβλημα, αυτοί έχουν γεμίσει τα νοσοκομεία και καταρρέει το υγειονομικό σύστημα.

Όπως αναφέρει ο κ. Κούβελας η χρήση των αντισωμάτων άμεσα θα είχε αποτέλεσμα να σωθούν εκατοντάδες νοσούντες και να αναπνεύσει το υγειονομικό σύστημα της χώρας. Στα 100 άτομα που θα πάρουν το αντίσωμα , μπορεί να θεραπευτούν τα 90, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είμαι πολιτικός , είμαι επιστήμονας και δεν ξέρω πως σκέφτονται οι πολιτικοί. Είναι σαν να παραγγέλνουμε φρεγάτες και θα πρέπει να τα προμηθευτούμε από συγκεκριμένες πηγές, είπε ο καθηγητής αφήνοντας σαφείς αιχμές ότι υπάρχει σύστημα κερδοσκοπίας πάνω από την ανθρώπινη υγεία. Σε αυτή την τελευταία παρατήρηση του καθηγητή, μήπως κάποιος εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει για να σωθεί κόσμος;

πηγη

Παρακολουθείστε το αποκαλυπτικό βίντεο από την εκπομπή :

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news