Ν. Σαμούρκας ανοιχτή επιστολή για ΕΣΠΑ στον βουλευτή Γ. Κοτρωνιά

 


ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΤΡΩΝΙΑ

ΘΕΜΑ ΕΣΠΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ

Θα θέλαμε , γνωρίζοντας την ευαισθησια σας και ενεργή συμμετοχή σας στο ελληνικό κοινοβούλιο , να ερευνήσετε την αλλαγή προϋποθέσεων για τα ΕΣΠΑ .

Εδώ και χρόνια η ενίσχυση των επιχειρήσεων από τα εν λόγω προγράμματα σκοντάφτει σε ένα όρο που επιβάλει την εκταμίευση πόρων από τα ΕΣΠΑ μόνο με την προϋπόθεση να έχει κάθε επιχείρηση 2 τουλάχιστον εργαζομένους πλήρους απασχόλησης .

Ήδη εν μέσω lockdown είναι το λιγότερο ειρωνικό άδικο και πλήρως άνισο και άτοπο η συνέχιση αυτού του όρου εφόσον κλείνουν ήδη οι μισές και πλέον επιχειρήσεις στην πλειοψηφία όλων των κλάδων εργασίας

Θα ήταν σημαντική παρέμβαση από την πλευρά σας να αλλάξει η ευρωπαϊκή θα έλεγα δομή των ΕΣΠΑ , διότι δεν λειτουργεί στους μικρούς και μικρομεσαίους επαγγελματίες και ειδικά στις μικρές η οικογενειακές επιχειρήσεις και ειδικά φυσικών αυτοαπασχολούμενων προσώπων .

Είναι γνωστό ότι η οικονομία μας στηρίζεται κυρία σε αυτούς άρα για να αναπτύξουμε θέσεις εργασίας και για να κρατηθούν όρθιοι όσοι απέμειναν τα ΕΣΠΑ πρέπει να αλλάξουν αυτό τον όρο ώστε να λειτουργήσουν θετικά και για την επόμενη ημέρα μετά COVIT εποχής .

Αλλά και τη δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι επιδομάτων για ανέργους αλλά επιδοτήσεις προσλήψεων εργαζομένων αν θέλουμε ειλικρινή στήριξη των αληθώς πληττομένων .

Αν έχουν νόημα ύπαρξης τα ΕΣΠΑ τότε θα πρέπει να δίδονται με γνώμονα πλέον την τραγική κατάσταση των μικρομεσαίων κυρίως που ήδη έχουν απολύσει ακόμη και τον εαυτό τους με τα αποτελέσματα της κρίσης που βιώνουμε .

Ευελπιστούμε στις ενέργειές σας προς αυτή την κατεύθυνση άμεσα και καταλυτικά .

Είναι εθνικό και ευρωπαϊκό ζήτημα .

Μετά τιμής
ο Δ/ντής
Νικόλαος Σαμούρκας

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news