Home » , , , , , , , , » Προσπάθησαν να κρεμάσουν πανό για τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας – Επτά προσαγωγές

Προσπάθησαν να κρεμάσουν πανό για τον Κουφοντίνα στο νοσοκομείο Λαμίας – Επτά προσαγωγές

 


Υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε επιφυλακή

Σε προσαγωγή επτά ατόμων, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου οι αστυνομικοί της ΔΑ Φθιώτιδας, καθώς τα άτομα αυτά επιχείρησαν να κρεμάσουν πανό στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου νοσηλεύεται ο τρομοκράτης της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, ύστερα από τις επιπλοκές στην υγεία του εξαιτίας της απεργίας πείνας που κάνει από τις 8 Ιανουαρίου, με αίτημα να μεταχθεί από τις Φυλακές Δομοκού στις Φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με το «lamiareport.gr», η κίνηση αυτή έγινε αμέσως αντιληπτή από τους πολυάριθμους αστυνομικούς, τόσο φανερούς όσο και μυστικούς, οι οποίοι περιπολούν όλο το 24ωρο στο κτήριο που ωοσηλεύεται ο πολυισοβίτης.

Έτσι, οι ειδοποίησαν τα περιπολικά που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν στη περιοχή των Γαλανέικων πέντε άτομα και αμέσως μετά άλλα δύο που επέβαιναν σε μηχανάκι και κρίθηκε ότι είχαν σχέση με τους υπόλοιπους.

 

Το απόγευμα της εν λόγω ημέρας, ήταν γνωστό ότι είχε δοθεί ραντεβού μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου για εκδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα σε, Αθήνα (Προπύλαια), Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου), Πάτρα (πλατεία Γεωργίου), Αγρίνιο και Καρδίτσα. Έτσι όλες οι Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ ήταν σε επιφυλακή και στη Λαμία.

Στην Αθήνα, μάλιστα, σημειώθηκαν βίαια επεισόδια μεταξύ των διαδηλωτών και της αστυνομίας, με τη δεύτερη να προχωρά στη ρίψη χημικών.

Πηγή

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news