Home » , , , » Λαμία: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 63χρονη που έριξε την ηλικιωμένη στη ρεματιά

Λαμία: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 63χρονη που έριξε την ηλικιωμένη στη ρεματιά


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα στον Σταυρό Λαμίας μετά τα γεγονότα του Σαββάτου. Μια ηλικιωμένη εντοπίστηκε κατά τύχη αιμόφυρτη μέσα σε μια ρεματιά και κατήγγειλε μια συγχωριανή της ότι της επιτέθηκε. Μετά τη διάσωση της ηλικιωμένης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν την 63χρονη, η οποία κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

'Ολα ξεκίνησαν όταν ένας κάτοικος του χωριού πήγε μαζί με το γιο του να ανάψει το καντήλι συγγενικού του προσώπου στο νεκροταφείο της κοινότητας.

Το παιδί άκουσε μια φωνή να καλεί σε βοήθεια και ενημέρωσε τον πατέρα του. Όταν πλησίασαν στην άκρη του δρόμου δίπλα στο κοιμητήριο είδαν πεσμένη στη ρεματιά την 84χρονη μέσα στα αίματα να καλεί σε βοήθεια.

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Στις 9:00΄ το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας συνέλαβαν την 63χρονη, η οποία κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, με την βαρύτατη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news