Home » , , , » Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κόκκοτας

Εφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κόκκοτας

Έφυγε από τη ζωή ο 60χρονος Λαμιώτης  κομμωτής Γιάννης Κόκκοτας. Κατέληξε την Τρίτη 17 Αυγούστου στην Εντατική Μονάδα του Αχιλλοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα έχοντας υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η είδηση του θανάτου του  γέμισε θλίψη γνωστούς και φίλους. Ο Γιάννης Κόκκοτας ήταν ένας πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία άνθρωπος και επαγγελματίας, με ιδιαίτερη συμμετοχή  από τα νεανικά του χρόνια στους κοινωνικούς αγώνες.

Υπήρξε από τους παλιότερους και πιο γνωστούς κομμωτές της Λαμίας, Το πρώτο του μαγαζί ο  «Επίκουρος»  λειτούργησε στην οδό Καζούλη. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων έναντι του σούπερ μάρκετ Lidl και τα τελευταία τρία χρόνια εξυπηρετούσε τους πελάτες του στην οδό Παπαφλέσσα.

Όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε από κοντά και να βρεθούμε σε παρέες μαζί του, γνωρίσαμε το χιούμορ του, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την καλή του καρδιά.

Αφήνει πίσω την αγαπημένη του σύζυγο Βάσω με την οποία απέκτησε δύο παιδιά το Θανάση και τη Ρωξάνη, ενώ στάθηκε ως πραγματικός πατέρας και στα δύο μεγαλύτερα παιδιά που είχε η σύντροφος του, τον Κώστα και το Δημήτρη.

Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Φθιώτιδος και Ευρυτανίας, τους φίλους, συγγενείς και πελάτες που ο καθένας με τον τρόπο του, τους στήριξε στις δύσκολες αυτές στιγμές.

Επίσης ευχαριστούν τους γιατρούς της Eντατικής Mονάδας του Αχιλλοπουλείου Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.

Αντί ταφής, κατόπιν επιθυμίας του εκλιπόντος θα γίνει καύση, την Παρασκευή 20 Αυγούστου και ώρα 12:30’ το μεσημέρι.

Η ιστοσελίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό σου ταξίδι Γιάννη…

ΠΗΓΗ

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news