Home » , , , , , , , , , » ΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ Η ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΊΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΟΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

ΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ Η ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΊΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΟΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 2023 Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΑΙΤΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΚΛΟΠΗΣ ΟΠΛΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ ΥΠΕΡΗΛΙΚΑ ΚΥΝΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΟΡΟΥ ΛΑΜΙΩΤΙΣΣΑ Δ. Κ. ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ , Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 27-5-2022 ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΔΩ :

www.palmosev.gr

 

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ  www.ihunt.gr

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η άνανδρη επίθεση δυο αυτοαποκαλούμενων οικολόγων στον 76χρονο κυνηγό Νίκο Πλατιά στα Ελληνικά Εύβοιας την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018.
 
Ο 76χρονος κυνηγός που κατάγεται από τα Βασιλικά Εύβοιας είχε πάει με δυο φίλους του για κυνήγι λαγού λίγο έξω από τα Ελληνικά της Εύβοιας. 
 
Ο κ. Πλατιάς στο καρτέρι του που ήταν κοντά στο δρόμο δέχθηκε την “επίσκεψη” δυο ατόμων με μηχανή που του είπαν ότι είναι θηροφύλακες. Ο 76χρονος κυνηγός τους είπε ότι είναι 100% νόμιμος και τότε άρχισε μια επίθεση άνευ προηγουμένου. Αφού άρχισαν να τον κατηγορούν και να του λένε “…παππού τι σου φταίνε τα ζωάκια και τα σκοτώνεις;” του επιτέθηκαν του πήραν το κινητό τηλέφωνο και το κυνηγετικό του όπλου και εξαφανίστηκαν.
 
Ο 76χρονος κατάφερε με τη βοήθεια των συνκυνηγών του να ειδοποιήσει την αστυνομία  η οποία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους δυο δράστες κοντά στο χωριό Παπάδες.
 
Ο παππούς μεταφέρθηκε στο κοντινό κέντρο υγείας όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες αφού είχε τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι.
 
Οι δυο δράστες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και παρέμειναν στον κρατητήριο. Την επομένη τους ασκήθηκαν κατηγορίες και αφέθηκαν ελεύθεροι.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο δράστες ο Μ. Θ και η Κ.Δ. είπαν στους αστυνομικούς το σημείο που είχαν πετάξει το όπλο και το κινητό τηλέφωνο τα οποία όμως δεν βρέθηκαν.
 
Επίσης έχει ιδιαίτερη σημασία να τονισθεί ότι οι δύο δράστες πριν συναντήσουν τον 76χρονο είχαν συναντήσει και άλλους κυνηγούς τους οποίους δεν πείραξαν. Προφανώς ο 76χρονος ήταν το ιδανικό θύμα για να βγάλουν όλες τις ανώμαλες ορέξεις τους.
 
Το μέλος τους Δ.Σ. της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος κ. Ηλίας Παπαγεωργίου επικοινώνησε με τον κ. Νίκο Πλατιά και του δήλωσε ότι η Ομοσπονδία θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί.
 

Στη φωτό, πανό που ανάρτησαν οι “σύντροφοι” αντισπισιστές για την κατηγορούμενη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news