Home » , , , » Κινδύνευσε η ζωή τριών πυροσβεστών τη νύχτα κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών

Κινδύνευσε η ζωή τριών πυροσβεστών τη νύχτα κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών

Η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τις φωτιές.

Για μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο είναι δυνατό είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ.Αρτοποιός, αποκαλύπτοντας ότι κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης κινδύνεψαν οι ζωές τριών πυροσβεστών. «Τους σώσαμε τελευταία στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στον Έβρο έχουμε πρόβλημα, και στο Βορειοδυτικό και στο Βορειοανατολικό κομμάτι, η πυκνότητα του δάσους είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να εισέλθουμε, έρποντας μπήκαν στο δάσος οι πυροσβέστες για να κάνουν κατάσβεση» δήλωσε δε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

Οσον αφορά στη φωτιά στη Λέσβο τόνισε ότι έχουν διατεθεί επτά αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, αλλά διευκρίνισε ότι υπάρχουν πολλά μέτωπα στη χώρα, και τα εναέρια μέσα έχουν επιχειρήσει πολύ πέρα από την ασφάλεια των πτήσεων. «Δεν είναι F-16 τα εναέρια, έχουν συγκεκριμένες δυνατότητες» σημείωσε.

«Θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε όλα τα μέτωπα είναι δύσκολο καλοκαίρι, βλέπετε τι γίνεται στην Ισπανία, στην Πορτογαλία…» τόνισε ο κ. Αρτοποιός.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news