Home » » Τους ξυλοκόπησαν για βενζίνη 10 ευρώ!!!

Τους ξυλοκόπησαν για βενζίνη 10 ευρώ!!!


Θύματα άγριου ξυλοδαρμού για... 10 ευρώ, έπεσαν 64χρονος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στο Κορδελιό και ο 34χρονος γιος του. Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στον 34χρονο, όταν διαπίστωσε πως τον πλήρωσαν με πλαστό χαρτονόμισμα.Στα χέρια με τους κακοποιούς ήρθε και ο πατέρας του, που έτρεξε να...
τον βοηθήσει μπροστά στα μάτια πελατών που παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι το περιστατικό, καθώς μέσα σε δύο λεπτά οι δύο άντρες βρέθηκαν να ξυλοκοπούνται από επτά άτομα, αφού οι δράστες στο μεταξύ κάλεσαν ενισχύσεις.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πρατήριο της ΕΚΟ, στην οδό Μάρκου Μπότσαρη στο Κορδελιό. Ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, ένας άνδρας περίπου 30 χρονών και δύο νεαροί, που σύμφωνα με τις περιγραφές ήταν πιθανόν ανήλικοι, σταμάτησε στο βενζινάδικο το απόγευμα της Τετάρτης και ο οδηγός του ζήτησε από τον 34χρονο να βάλει βενζίνη για 10 ευρώ. Στη συνέχεια, τον πλήρωσε δίνοντας του ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, αλλά ο 34χρονος, που υποπτεύθηκε πως ήταν πλαστό, πήγε μέσα στο κατάστημα για να το ελέγξει.
Εκείνη την ώρα οι τρεις κακοποιοί βγήκαν από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να αντιδράσει, του επιτέθηκαν χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα, όπως περιέγραψε ο ίδιος και πατέρας του στους αστυνομικούς. Ο 64χρονος πατέρας του, που εξυπηρετούσε άλλον πελάτη, έτρεξε να “σώσει” τον γιο του από τα χέρια των δραστών, οι οποίοι όμως είχαν καλέσει ενισχύσεις. Εκείνη την ώρα έφτασαν στο πρατήριο δύο μοτοσικλέτες με τέσσερα άτομα, που άρχισαν μαζί με τους άλλους τρεις να χτυπούν πατέρα και γιο και, αφού τους άφησαν σχεδόν αναίσθητους, εξαφανίστηκαν.

Πηγή http://tacoalatipota.blogspot.com/

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news