Home » , » Ιωακείμ Γρυσπολάκης: "Μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια"

Ιωακείμ Γρυσπολάκης: "Μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια"

Επίθεση κουκουλοφόρων δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκης, την ώρα που πραγματοποιούσε την βόλτα του στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Χανίων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, «ενώ περπατούσα στην περιοχή της πλατείας της Σπλάντζιας στις 9 το βράδυ, τέσσερα φασιστοειδή με κουκούλες, ως γνωστόν τα φασιστοειδή κρύβουν το πρόσωπό τους, εν μέση οδό στο κέντρο των Χανίων και μπροστά σε πλήθος κόσμου, μου επιτέθηκαν με αυγά και γιαούρτια, συνοδευόμενα με χυδαίες φράσεις σχετικά με τη δράση μου για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια, πριν εξαφανιστούν».

Στην ίδια ανακοίνωση, ο πρώην πρύτανης αναφέρει: «Ας τους χαίρονται όσοι, έξω από το ίδρυμα αλλά και μέσα σε αυτό, τους εξέθρεψαν, τους γαλούχησαν, τους καθοδηγούν και τους χαϊδεύουν, έχοντας μπερδέψει τους κοινωνικούς αγώνες, που απαιτούν πάνω απ' όλα ήθος, με την αλητεία και τον χουλιγκανισμό. Δεν θα τους περάσει όμως! Πρέπει να γνωρίζουν ότι η άσκηση της τρομοκρατίας αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρημάτων εκ μέρους τους καθώς και ότι θα συνεχίσω τον αγώνα για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια».

Πριν από δύο χρόνια ο κ. Γρυσπολάκης είχε δεχτεί μία ακόμα επίθεση, όταν ήταν πρύτανης στο Πολυτεχνείο. Τότε είχαν εισβάλει στο γραφείο του στην πρυτανεία του Ιδρύματος, του είχαν ευχηθεί χρόνια πολλά και του είχαν πετάξει μία τούρτα στο πρόσωπο. Αυτή τη φορά τούρτα δεν είχε, αλλά μόνο και τα αυγά με τα γιαούρτια το ίδιο αποτέλεσμα είχαν, αν και ο πρώην πρύτανης τονίζει ότι θα αποφύγει η προσπάθεια «φίμωσης κάθε αντίθετης με αυτούς άποψης, μέσω της άσκησης τρομοκρατίας».

star.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news