Home » , » Γκάλοπ Vprc: Μόλις στο 1% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, απογείωση για ΚΚΕ, ισοπαλία Ντόρας - Χρυσής Αυγής

Γκάλοπ Vprc: Μόλις στο 1% η διαφορά ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, απογείωση για ΚΚΕ, ισοπαλία Ντόρας - Χρυσής Αυγής

Μόλις μία ποσοστιαία μονάδα είναι η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, στη δημοσκόπηση της έγκυρης εταιρείας V-prc, που θα δημοσιευθεί στο περιοδικό “Επίκαιρα”. 

   Στην ίδια δημοσκόπηση, καταγράφεται για πρώτη φορά η δύναμη της Χρυσής Αυγής, που φτάνει το 1,5%, δηλαδή όσο είναι και η πρόθεση ψήφου για το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Επίσης, αξιοσημείωτα είναι τα ποσοστά του ΚΚΕ, ενώ ανεβασμένος εμφανίζεται και ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, τα ποσοστά έχουν ως εξής: Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 31,5%, η ΝΔ στο 30,5%, το ΚΚΕ στο 12%, το ΛΑΟΣ στο 7,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 5%, οι Οικολόγοι στο 3,5% και εντός Βουλής, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη φτάνει το 2%. Όπως προαναφέρθηκε, η Δημοκρατική Συμμαχία και η Χρυσή Αυγή καταγράφουν ποσοστά της τάξης του 1,5%.

 
Το άθροισμα του δικομματισμού φτάνει το 62%, καθώς πρόκειται για εκτίμηση εκλογικής επιρροής, που σημαίνει ότι έχει γίνει στάθμιση αναποφάσιστων και αδιευκρίνιστης ψήφου. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ έχει το εύθραυστο προβάδισμα της μίας μονάδας χωρίς να έχει μετρηθεί ακόμη το “Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών” του Γιάννη Δημαρά, που είναι προφανές ότι θα πάρει ψήφους από το χώρο του κυβερνώντος κόμματος…

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news