Home » , » Και ένστολοι, και αγανακτισμένοι!

Και ένστολοι, και αγανακτισμένοι!

Με τους Αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος ενώθηκαν εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιωτικοί, μετά την πορεία που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για το κύμα μειώσεων και περικοπών που έχει σαρώσει τον τελευταίο χρόνο όλες της υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. 

Πυροσβέστες, αστυνομικοί, λιμενικοί ξεκίνησαν από την Παλαιά Βουλή για να φτάσουν μέχρι την πλατεία Συντάγματος. Μόνο που εκεί, είδαν την... πόρτα των Αγανακτισμένων κλειστή! Όχι όλοι βέβαια...

Οι Αστυνομικοί, που δεν φώναξαν κανένα σύνθημα φτάνοντας στο Σύνταγμα, αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους Αγανακτισμένους της... "κάτω" πλατείας, με το... γνώστο εις βάρος τους σύνθημα και το "Πρώτα μας χτυπάτε, τώρα μας γελάτε;". Δε συνέβη όμως το ίδιο και με τους Πυροσβέστες, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο. 

Όταν οι Αστυνομικοί έφτασαν στην επάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, οι Αγανακτισμένοι τους αποθέωσαν και φώναξαν μαζί τους συνθήματα. 

Εντωμεταξύ δύο μέρες μετά την αυστηρή προειδοποίηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τη λειτουργία συνδικαλιστικών σωματείων στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι ενώσεις των εν ενεργεία στρατιωτικών, αλλά και των αποστράτων αξιωματικών αναμένεται να αγνοήσουν τις "συστάσεις" του υπουργού τους και να κατέβουν στο δρόμο μαζί με τους αστυνομικούς, τους λιμενικούς και τους πυροσβέστες.
 
Οι Αγανακτισμένοι πολίτες δίνουν και σήμερα δυναμικό «παρών» στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική οικονομική πολιτική και κυρίως για τις τελευταίως εξαγγελθείσες φορολογικές ρυθμίσεις.


Εν μέσω συνθημάτων, οι ειρηνικά διαμαρτυρόμενοι διαμηνύουν γι άλλη μια φορά πως δεν προτίθενται να φύγουν από την πλατεία Συντάγματος, αν δεν ληφθούν πίσω τα οικονομικά μέτρα, που επιβάλλονται από το μνημόνιο. Οι Αγανακτισμένοι σημειώνουν ότι στον σχεδιασμό τους προέχει η επόμενη, 5η κατά σειρά, πανευρωπαϊκή συγκέντρωση, που έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή.


Σημειώνεται, ότι μέχρι αυτή την ώρα επικρατεί κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες να είναι κλειστές.


Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία των οχημάτων δεν διεξάγεται στις: Λ. Συγγρού προς κέντρο από το ύψος του Διάκου, Λεωφ. Αμαλίας και Σταδίου από το ύψος της Αιόλου.


Κλειστές είναι επίσης οι Λ. Βασ. Κωνσταντίνου και Αρδήττου λόγω προγραμματισμένης πρόβας της τελετής έναρξης των αγώνων Special Olympics.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news