Home » , » Αχλάδι Φθιώτιδας - Απ. Γκλέτσος: "Εάν δεν δώσουν λύση σε 10 ημέρες...Θα το λύσω όπως ξέρω εγώ.."

Αχλάδι Φθιώτιδας - Απ. Γκλέτσος: "Εάν δεν δώσουν λύση σε 10 ημέρες...Θα το λύσω όπως ξέρω εγώ.."

Κινδυνεύουν λουόμενοι, καταστήματα, καΐκια, βάρκες και σκάφη. Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες και καταγγελίες οι αρχές δεν παίρνουν μέτρα. Οι κάτοικοι και οι φορείς είναι πλέον αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά.
"Αυτή η "ιστορία" με τις μεγάλες ταχύτητες και τα απόνερα των επιβατηγών πλοίων της γραμμής Αγίου Κωνσταντίνου - Σποράδων, πρέπει να τελειώνει.


Κινδυνεύει κόσμος, δεν το καταλαβαίνουν;" δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, και το πρωί του Σαββάτου συναντήθηκε με τους κατοίκους του Αχλαδίου, για να αποφασίσουν όλοι μαζί , κάτοικοι και φορείς τις επόμενες κινήσεις....

"Εάν δεν δώσουν λύση σε 10 ημέρες...Θα το λύσω όπως ξέρω εγώ..", είπε ο δήμαρχος στη συνάντηση που έγινε το πρωί στο Αχλάδι.

Πρέπει να παρθούν μέτρα εδώ και τώρα. Κινδυνεύουν ζωές. Μικρά παιδιά κάνουν μπάνιο ή παίζουν στη παραλία και ξαφνικά ένα μικρό τσουνάμι έρχεται χωρίς να το καταλάβεις και καλύπτει την παραλία, ενώ όταν πας να βγεις δεν σε αφήνει και σε τραβάει μέσα...Μια ηλικιωμένη γυναίκα φώναζε βοήθεια, ενώ ένα ζευγάρι τυφλών που κολυμπούσαν, ξαφνικά πανικοβλήθηκε γιατί δεν ήξερε τι συμβαίνει και κινδύνεψε. Καΐκια, σκάφη και βάρκες έχουν πάθει ζημιά, όπως και πολλοί επαγγελματίες στις παραλίες του Μαλιακού....


Αυτά είναι μερικά απ΄τα όσα ακούστηκαν στην συνάντηση στο Αχλάδι, από τους κατοίκους που παραβρέθηκαν ζητώντας από τον δήμαρχο να παρέμβει για να δοθεί ένα τέλος στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.

 
Περνάνε πολλά καράβια, που πάνε στο λιμάνι της Στυλίδας και αλλού, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Είναι κάποια συγκεκριμένα πλοία της γραμμής Αγ. Κωνσταντίνου-Σποράδες, που πάνε με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή που πρέπει και έτσι δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα είπε στo LamiaReport, κάτοικος της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στους παρευρισκόμενους μεταξύ άλλων είπε:


"Έχουμε ζητήσει εγγράφως και με κάθε νόμιμο τρόπο να ελαττώσουν ταχύτητα για να σταματήσει το πρόβλημα. Θα περιμένουμε 10 ημέρες και αν δεν το λύσουν θα το λύσω όπως ξέρω εγώ..".


Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news