Home » , » Είπαν όλοι τους "ναι" στο χαράτσι - Πέρασε με 155 "ναι" το χαράτσι για τα ακίνητα

Είπαν όλοι τους "ναι" στο χαράτσι - Πέρασε με 155 "ναι" το χαράτσι για τα ακίνητα

Με επιτυχία στέφθηκε το ασφυκτικό πρέσινγκ  του κοινοβουλευτικού επιτελείου της κυβέρνησης προς εκείνους τους βουλευτές που αντιδρούσαν με την επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα καθώς η ψηφοφορία της σχετικής τροπολογίας πέρασε χωρίς απώλειες. Αναλυτικά, υπέρ του ειδικού τέλους ψήφισαν οι 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καθώς και η κυρία Ελσα Παπαδημητρίου, ενώ οι βουλευτές της αντιπολίτευσης  την καταψήφισαν.

Να σημειωθεί ότι μέχρι τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είχε αναλάβει προσωπικά την συνέτιση των «ύποπτων» βουλευτών μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν οι κ.κ. Γιάννης Βούρος, Βασίλης Κεγκέρογλου, Βασίλης Τόλκας, Τσετίν Μάνταζι και η κυρία Ολγα Τέντε Ρενταρή . Εκ του αποτελέσματος η αποστολή του κ. Πετσάλνικου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς δεν υπήρξε καμία «διαρροή».


Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος  ενημέρωσε ότι με ρύθμιση της τελευταίας στιγμής εξαιρούνται από την επιβολή του τέλους οι κοινόχρηστοι χώροι των ξενοδοχείων ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ζήτησε να εξαιρεθούν και τα τουριστικά καταλύματα.

protothema.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news