Home » , » Γκλέτσος κατά Χειμάρα: "Είσαι καραγκιόζης και λαμόγιο...τέλος η κοροϊδία"

Γκλέτσος κατά Χειμάρα: "Είσαι καραγκιόζης και λαμόγιο...τέλος η κοροϊδία"

Στα άκρα έφτασε η λεκτική αντιπαράθεση του Απόστολου Γκλέτσου με τον πρώην νομάρχη Φθιώτιδος Θανάση Χειμάρα, με αφορμή κάποια έργα που δρομολογήθηκαν, αλλά όπως λεει ο δήμαρχος Στυλίδας δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.

Την έκρηξη του δημάρχου προκάλεσε ο ισχυρισμός του πρώην νομάρχη, στη συνεδρίαση για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ, ότι στην περιοχή πολλά έργα βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Γκλέτσου παραμένουν ακόμη στα χαρτιά.

 Μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας και του Θανάση Χειμάρα υπήρξε διαφωνία και φραστικό επεισόδιο για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο Θανάσης Χειμάρας ζήτησε από το δήμαρχο Στυλίδας να σεβαστεί τους τεχνοκράτες που συμμετείχαν στη σύσκεψη, με αποτέλεσμα ο Περιφερειάρχης να αναγκαστεί να διακόψει τη συνεδρίαση, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Όταν ο Θανάσης Χειμάρας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι εδώ δεν είναι θέατρο, ο δήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού και ο Θανάσης Χειμάρας αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα μετά τα όσα άκουσε, ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς διέκοψε τη συνεδρίαση αφού μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Απόστολο Γκλέτσο.

"Είσαι καραγκιόζης... κανένας σεβασμός στα λαμόγια... τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα"
είπε μεταξύ άλλων στο Θανάση Χειμάρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

"Κανένας σεβασμός σε όλους αυτούς που συντέλεσαν για να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε και κυρίως σ' αυτούς που συνεχίζουν την ίδια καραμέλα.
Αυτοί πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες. Συνθήκη αναγκαία κυρίως αλλά και ικανή για να μπορέσει ο λαός να καταπιεί τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης της κάθε οικογένειας"

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news