Home » , » Ζητάει πίσω και τα λεφτά για τα... τούλια και τους φιόγκους

Ζητάει πίσω και τα λεφτά για τα... τούλια και τους φιόγκους

Τα λεφτά ακόμα και για τα τούλια του στολισμού για τον αρραβώνα της αλλά και τα έξοδα της για το πεντικιούρ-μανικιούρ, ζητά 32χρονη από τον πρώην μνηστήρα της στο Ηράκλειο, επειδή ο τελευταίος «έστριψε δια του αρραβώνος» και τώρα καλείται να πληρώσει ... τη νύφη στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα η 32χρονη απαιτεί μέχρι τελευταίου ευρώ τα χρήματα που είχε διαθέσει για τους αρραβώνες τους, προσδοκώντας φυσικά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ως νυφούλα.


Ενδεικτικά αναφέρεται στην αγωγή ότι διεκδικεί το ποσό των 60 ευρώ για 35 μέτρα τούλι που χρησιμοποίησε στο στολισμό αλλά και το ποσό των 70 ευρώ για τους φιόγκους του ντεκόρ.


Για ένα μαχαίρι και μία σπάτουλα τούρτας με διακόσμηση ζητά 30 ευρώ, για τα κρεατικά (χοιρινό, αρνί και ρολό γεμιστό) δαπάνησε 220 ευρώ.


Επίσης διεκδικεί και τις δαπάνες που έκανε για τον προσωπικό της καλλωπισμό ώστε να λάμπει από ομορφιά την ημέρα του αρραβώνα. Συγκεκριμένα ζητά το ποσό των 110 ευρώ για μανικιούρ-πεντικιούρ, ενώ επίσης αξιώνει το ποσό των 170 ευρώ για μαλλί κομμωτηρίου και μακιγιάζ!!!



cretalive.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news