Home » , » "Την γλίτωσε" ο Ρέππας . Οι νταλικέρηδες έμαθαν ότι είναι στην Λαμία 5 λεπτά πριν φύγει.

"Την γλίτωσε" ο Ρέππας . Οι νταλικέρηδες έμαθαν ότι είναι στην Λαμία 5 λεπτά πριν φύγει.

Μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε τη μυστικότητα γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στη Λαμία στο φορτωμένο προγραμμά του, ωστόσο τον γλίτωσε στην κυριολεξία από τους νταλικέρηδες.

Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στη Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ, όπου παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Η μυστικότητα που υπήρξε γύρω από την επίσκεψή του, βοήθησε ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα ή και επεισόδια. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μια ώρα πριν, τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.
Όπως και να 'χει, οι αυτοκινητιστές κατάφεραν να κατεβάσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το ΙΧ στο οποίο βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και πριν φύγει για Αθήνα, να εχουν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

Στο σημείο πρόλαβαν να πάνε τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος. Η κινητοποίηση δεν ήταν του μεγέθους που επιθυμούσαν οι νταλικέρηδες, μπορεί να μην πρόλαβαν ούτε τα πανο να ξεδιπλώσουν...
Δήλωσαν όμως ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία.

Αν είχαμε προλάβει να οργανωθούμε μπορεί και να έπεφτε ξύλο" δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους οδηγούς...

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news