Home » , » Λαμία: Παρέλαση με ένταση και επεισόδια - Άγριο γιουχάισμα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Λαμία: Παρέλαση με ένταση και επεισόδια - Άγριο γιουχάισμα στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης, τη στιγμή που ο Μητροπολίτης περνούσε μπροστά από τους συγκεντρωμένους της δημοτικής κίνησης "Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία" για να πάρει τη θέση του στην εξέδρα, κάποιοι φώναξαν "Έξω ο Χομεϊνί.. Λεφτά υπάρχουν για τα ταμεία, ελάτε να τα πάρετε από την εκκλησία..."

Γιουχαΐσματα, ένταση και επεισόδια με αγανακτισμένους πολίτες είχαμε στην παρέλαση της Λαμίας. Οι Αγανακτισμένοι πολίτες γιουχάισαν τους επίσημους που βρέθηκαν στην εξέδρα, ενώ όταν κινήθηκαν εναντίον τους απωθήθηκαν βίαια από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Επεισόδιο δημιουργήθηκε επίσης όταν μετά το τέλος της παρέλασης αγανακτισμένοι και μέλης της «παρέμβασης πολιτών Λαμίας» θέλησαν να πραγματοποιήσουν πορεία και δεν τους άφηναν οι αστυνομικοί μέχρι να απομακρυνθούν οι επίσημοι.

Μαθητές σχολείων έστρεφαν το κεφάλι αριστερά, όταν περνούσαν μπροστά από τους επίσημους, ενώ κάποιοι φώναξαν "ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ".

Ο Μητροπολίτης φανερά εκνευρισμένος σταμάτησε και είπε στους αγανακτισμένους πολίτες : "Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε.. Χομεϊνί εμένα; Δεν ντρέπεστε λίγο;"

 Στόχος αποδοκιμασιών έγινε όμως και ο περιφερειάρχης. Οι εργαζόμενοι της ΣΤΛ τον αποδοκίμασαν κατά την διάρκεια της διέλευσης της πομπής κλήρου και επισήμων μετά την κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου.

Οι εργαζόμενοι της Συνεταιριστικής τράπεζας Λαμίας ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο της Τράπεζας η οποία με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας έκλεισε την περασμένη Δευτέρα. Οι εργαζόμενοι είχαν αναρτήσει ένα πανό που γράφει Λαμιώτη κλείνουν την τράπεζά σου...σειρά έχει το σπίτι σου! 
 
 Στην πλατεία Ελευθερίας που είχε στηθεί η εξέδρα, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά από νωρίς πρωί και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε σε σιδερόφραχτο κλοιό. 

 Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι χθες συνεργεία του δήμου μάζεψαν και όλα τα νεράντζια από τις "θρυλικές" νεραντζιές της πλατείας Ελευθερίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news