Home » , , » Ν. Μούσχουρη: Στην Ελλάδα ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα

Ν. Μούσχουρη: Στην Ελλάδα ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα

Η κ. Μούσχουρη δηλώνει την αγάπη της για την Ελλάδα και κατηγορεί τους πολιτικούς, που «προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, έδιναν πάντα ψεύτικες υποσχέσεις».«Εξαιτίας τους ζούσαν όλοι σε ένα ψέμα», τόνισε η κ. Μουσχουρη, που επιρρίπτει ευθύνες και στην Ευρώπη, καθώς οι μικρές χώρες δεν είχαν προετοιμαστεί σωστά για να ενταχθούν στην ΕΕ.

Πάντως, η κ. Μούσχουρη ερωτήθηκε και για τις προηγούμενες δηλώσεις της και την σκληρή τοποθέτησή της έναντι των Ελλήνων. «Οι αλήθειες πρέπει να λέγονται», απαντά, προσθέτοντας ότι η ίδια φοβάται για το μέλλον της Ελλάδας.

Επίσης, αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, που δημιουργεί σε πολλούς νέους την επιθυμία να φύγουν. «Της αδελφής μου της μειώθηκε ήδη η σύνταξη. Ευτυχώς τόσο εγώ, όσο και η κόρη της, είμαστε σε θέση να τη βοηθήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. Σε πάρα πολλές οικογένειες κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Θα πάρει χρόνια έως ότου η χώρα μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», αναφέρει.

Πάντως, η διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδα απορρίπτει το ενδεχόμενο εμπλοκής της εκ νέου στην πολιτική, υποστηρίζοντας ότι η εκλογή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οφειλόταν σε πιέσεις φίλων. «Αλλά ήμουν πολύ αφελής. Οι τακτικισμοί για τη διατήρηση της εξουσίας δεν ήταν ούτε και θα είναι ο κόσμος μου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να τραγουδώ», καταλήγει.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news