Home » , , » Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί

Την αναστολή των κινητοποιήσεων από την 1η Ιουλίου αποφάσισε το απόγευμα της Πέμπτης το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), καθώς ξεκίνησαν να τους καταβάλλονται από τον ΕΟΠΥΥ οι οφειλές του Απριλίου.
 

Έπειτα από μια πολύωρη συνεδρίαση με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών του ΔΣ  τελικά το προεδρείο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις κινητοποιήσεις, δεδομένης και της εξόφλησης των οφειλών του Απρίλιου από τον ΕΟΠΥΥ, από την ερχόμενη Δευτέρα, 2 Ιουλίου.
 
Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε και στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λυκουρέντζο ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ.Λουράντου, ο οποίος τον συνάντησε στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Λουράντος δήλωσε ικανοποιημένος από την τήρηση των δεσμεύσεων του υπουργού Υγείας και εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί άμεσα λύση και για τα χρέη του 2011.


Από την πλευρά του, μετά τη συνάντηση, ο υπουργός Υγείας επισήμανε ότι κατανοεί τα προβλήματα των φαρμακοποιών και είπε ότι ο ΕΟΠΥΥ θα μπορεί σύντομα να χρηματοδοτείται ώστε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news