Home » , , » Γκλέτσος: "Αφήστε μας να φτιάξουμε πολιτοφυλακή" ή "Ας βγει ο στρατός να μας φυλάει"

Γκλέτσος: "Αφήστε μας να φτιάξουμε πολιτοφυλακή" ή "Ας βγει ο στρατός να μας φυλάει"

Δεν κάνει πίσω ο Απόστολος Γκλέτσος και εξακολουθεί να επιμένει στην ανάγκη δημιουργίας πολιτοφυλακής ώστε να αντιμετωπισθεί το σοβαρό πρόβλημα των κλοπών στην Ανατολική Φθιώτιδα.Μάλιστα, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο δήμαρχος Στυλίδας κατέθεσε σχετική πρόταση και αποφασίσθηκε τελικά να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα ασχοληθεί με το πρόβλημα της εγκληματικότητας η οποία θα καταγράψει τη σχετική πρόταση με λεπτομέρειες, ώστε ο δήμαρχος να προωθήσει το θέμα στα αρμόδια υπουργεία.

Ο Απόστολος Γκλέτσος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το θέμα όσο πιο ψηλά μπορούν στην επικαιρότητα, μέχρι να γίνει κατανοητό πόσο δύσκολη έχει γίνει η κατάσταση στον Δήμο Στυλίδας για τους πολίτες αλλά και τη δημοτική αρχή η οποία είναι αναγκασμένη να επιδιορθώνει τις δολιοφθορές.

Παράλληλα προειδοποιεί πως θα αφήσει το δήμο χωρίς φως και νερό "γιατί δεν έχω λεφτά" και ζητά να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ο στρατός για την περιφρούρηση της Ανατολικής Φθιώτιδας.

 Εκτός από τις διαρρήξεις στα σπίτια, οι κλοπές και οι φθορές, κυρίως από τσιγγάνους, σε μετασχηματιστές, γεωτρήσεις και καλώδια, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή του Δήμου Στυλίδας, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μην μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά αλλά και να κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές μέσα στο καλοκαίρι να μείνουν χωρίς νερό και ρεύμα.

"Θα καταθέσουμε επίσημη πρόταση στο υπουργείο για να φτιάξουμε πολιτοφυλακή ή αλλιώς να βγει ο στρατός να περιπολεί στα χωριά. Δεν πάει άλλο με αυτή τη κατάσταση. Κάντε μια έρευνα να δείτε πόσο κοστίζουν στο κράτος, οι κλοπές που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, όχι μόνο στην Ανατολική Φθιώτιδα, αλλά σε όλους τους Δήμους...", λέει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Στυλίδας, ενώ όπως πάει το πράγμα "σε λίγο καιρό δεν θα ξέρουμε ποιος φυλάει ποιον και από τι..."

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news