Home » , , » "Είδος πολυτελείας" τα αυτοκίνητα για τους Έλληνες

"Είδος πολυτελείας" τα αυτοκίνητα για τους Έλληνες

Μπορεί κάποτε ο μέσος Έλληνας να είχε στην κατοχή του δύο ή και τρία οχήματα, η οικονομική κρίση όμως ήρθε και άλλαξε όλα τα δεδομένα! Τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού πλέον «κοιμούνται» σε γκαράζ ή  έχουν πάνω τους κολλημένα πωλητήρια, τα χιλιαράκια έγιναν πιο περιζήτητα από ποτέ, ενώ τα ποδήλατα και τα «παπάκια» γνωρίζουν πρωτόγνωρη άνθηση!!! Οι Έλληνες θυμήθηκαν πως είναι να περπατάς με τα πόδια και να χρησιμοποιείς τα μέσα μαζικής μεταφοράς!!
Αποτέλεσμα: Δεν έχω αυτοκίνητο ή μάλλον δεν αγοράζω καινούργιο αυτοκίνητο!! Αυτό συμπεραίνει κανείς βλέποντας τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής,  σύμφωνα με την  οποία η έκδοση νέων αδειών κυκλοφορίας οχημάτων στο επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου 2012 μειώθηκε κατά 40,4% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Σημειωτέον ότι και το 2011 υπήρξε μείωση κατά 39,3% το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου σε σχέση με το αντίστοιχο του 2010.

«Είδος πολυτελείας» και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού!

Και η κυκλοφορία νέων μοτοσικλετών (άνω των 50 κυβικών)  κατά το διάστημα Ιανουαρίου- Ιουλίου 2012 ανήλθε σε 22.080, έναντι 32.345 το 2011, παρουσιάζοντας μείωση 31,7%!!  Μείωση 22,5% είχε παρουσιάσει το επτάμηνο Ιανουαρίου- Ιουλίου του 2011 σε σύγκριση με το αντίστοιχο του 2010!

Μπορεί το αμάξι να το χάσαμε, όχι όμως και την παλιά επιτυχία του Γιάννη Βασιλείου: το Μπες μεσ'το καμπριολέ!!! Τραγουδήστε το όσες φορές θέλετε, τζάμπα είναι!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news