Home » , » ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ! ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ !

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ! ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ !


Δεν δίστασε να πει ότι το κόστος σε πετρέλαιο θα το πληρώσει ιδιώτης χορηγός!



H στρατιωτική παρέλαση θα διεξαχθεί όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, χωρίς αεροσκάφη, μόνο που φέτος θα μετέχουν ορισμένα μηχανοκίνητα τμήματα.


Το επιπλέον κόστος, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, προσδιορίζεται στα 30.000 με 35.000 ευρώ.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί παρέλαση και με μαχητικά αεροσκάφη, σε περίπτωση που εξοικονομηθούν οι πόροι για τα καύσιμα από χορηγία ιδιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει στηρίξει την απόφαση του υπουργού Άμυνας να επαναφορά των μηχανοκίνητων τμημάτων στις παρελάσεις, αρχής γενομένης από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Στον αντίποδα, το ΠΑΣΟΚ έχει ζητήσει την ανάκληση της απόφασης Αβραμόπουλου, αναφέροντας ότι τα «άρματα μάχης δεν είναι για επίδειξη, αλλά για άμυνα».

Υπενθυμίζεται ότι ήταν ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος που τότε ως υπουργός Άμυνας είχε αποφασίσει την απόσυρση των μηχανοκίνητων μέσων του στρατού στις παρελάσεις.

Μηχανοκίνητα τμήματα και μαχητικά αεροσκάφη δεν συμμετέχουν στις στρατιωτικές παρελάσεις για οικονομικούς λόγους από την απόφαση Βενιζέλου το 2010, με αποτέλεσμα το κόστος και των δυο ετήσιων στρατιωτικών παρελάσεων να έχει μειωθεί στις 350.000 ευρώ, από 3,1 εκατομμύρια ευρώ που ήταν προηγουμένως.

Δημοφιλείς αναρτήσεις μήνα

Δημοφιλείς αναρτήσεις διαχρονικά


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ... ????


Live







Η λίστα ιστολογίων μου






Επαγγελματικός εξοπλισμός Am & Fm



 
Support : FACEBOOK PROFIL | Your Link | Your Link
Copyright Nikos Samourkas © 2013. radio roumeli news